Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koisenu Futari (恋せぬふたり) / 2022 / Online İzle / Türkçe Altyazılı
7.BÖLÜM
NOTLAR

Miso: Fermente edilmiş bir Japon yiyeceği. Geleneksel Japon yemeği miso çorbasında da kullanılır. Soya fasulyesi, pirinç veya arpanın, deniz tuzu ve ko-ji adlı mantarla fermentasyonu ile elde edilen bir çeşit hamurdur.
Hidroponik: Toprak kullanmadan su içinde mineral besin çözümleri kullanarak bitki yetiştirme yöntemidir. Hidrokültürün bir alt kümesidir. Kara bitkileri mineral besin solüsyonunda veya perlit, çakıl, mineral yün, genişletilmiş kil ve hindistan cevizi kabuğu gibi nötr bir ortamda kendi kökleri ile yetiştirilebilir.

VIDMOLY

[-] 10 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • 1456ha, a.j., arashisthebest, Faunus, fujimori.rei, IDPeaceM, kennymlihayat, Toruga, Woopy, ~Haruna~
Bul
8. Bölümün alt yazısı ne zaman çevrilecek. Teşekkürler
Bul
(07-27-2022, Saat:10:48 PM)Sevgi altn yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.8. Bölümün alt yazısı ne zaman çevrilecek. Teşekkürler

Şu an çeviri aşamasında, yakında paylaşacağım. smile
[-] 3 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • Faunus, IDPeaceM, ~Haruna~
Bul
Merhaba,8.bölümün çevirisi ne zaman gelir acaba?
Aslında heyecanlı bir yerde bitmedi ama ilişkilerinin sonu ne olacak merak ettim. Sessiz sakin bir dizi fakat alışılmışın dışında bir konuya sahip insan ister istemez izlemek istiyor..
[-] 1 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • Faunus
Bul
8.BÖLÜM (FİNAL)

ÇN: Bu bölümle birlikte diziyi finallemiş olduk. Takip eden ve izleyen herkese çok teşekkürler.  Heart

VIDMOLY

[-] 7 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • 1456ha, Faunus, fujimori.rei, IDPeaceM, Toruga, Woopy, ~Haruna~
Bul
Şu ana kadar 3 bölüm izledim. Keşke aseksüellik ve aromantikliği işleyen daha fazla dizi olsa. Hemen her dizide romantizm tagı'i görmekten öylesine bıkmıştım ki ilaç gibi geldi. Kalan bölümleri de bir an önce izlemeyi düşünüyorum. Çeviri ve paylaşım için çok teşekkürler
[Resim: pzZlYr.gif]
Levi Lol
  • ~Haruna~
Bul
Çok hoş bir diziydi ama sonu pek hayalim gibi olmadı.
Yine de konusu gerçekten çok güzeldi, önerilir. 
Aromantiklik diye bir şeyde var gerçekten Relieve
Bu arada, Issei Takahashi-san, bu adam çok iyi yahu  smile
Gerçekten çok iyi bir oyuncu. Bayılıyorum sesine, mimiklerine.
  • IDPeaceM
Bul

sonunda bitirdim!! 1 yıl önce izlemiştim arka arkaya bölümleri ve tek son bölüm kalmıştı yüklenmeyen, o gün bu gündür yarım kaldı dizi. İzlediğime pişman değilim, gayet güzeldi. Konusu itibariyle herkesin ilgisini çekmez ama benim için tam tersiydi nasıl işlediklerini çok merak etmiştim. Katıldığım bazı konular vardı, anlayamadığım yerler vardı derken öyle böyle bu diziyide tamamladım çok şükür   Bravo teşekkürler
  • IDPeaceM
Bul
Ilk uc bolum var ancak son 5 bolumun butun linkleri calismiyor. Lutfen biri tekrar yuklesin.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Anpan (あんぱん) / 2025 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 41 2,823 Dün, Saat:11:05 PM
Son Yorum: IDPeaceM
  Umi no Hajimari (海のはじまり) / 2024 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 19 11,325 Dün, Saat:07:50 PM
Son Yorum: IDPeaceM
  Kaibutsu (怪物) / 2025 / Online İzle / Türkçe Altyazılı yyamadasuzuki 25 3,494 09-27-2025, Saat:11:04 PM
Son Yorum: jojomo
  BG: Personal Bodyguard 2.Sezon (BG~身边警护人 ~ 2) / 2020 / Online / Türkçe Altyazılı AsianQueen 2 203 09-27-2025, Saat:09:18 PM
Son Yorum: AsianQueen
  Mare (まれ) / 2015 / Online İzle / Türkçe Altyazılı yyamadasuzuki 81 22,464 09-26-2025, Saat:02:23 PM
Son Yorum: Ahgasnr
  Mikami Sensei (御上先生) / 2025 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 5 680 09-25-2025, Saat:08:28 PM
Son Yorum: Halil90
  Gokudo Joshi ni Aisaretara: Reitetsu Kare to no Ama Sugiru Dokyo (極道上司に愛されたら) / 2025 / Online İzle / Türkçe Altyazılı yyamadasuzuki 38 10,180 09-25-2025, Saat:11:03 AM
Son Yorum: melikechan
  Kamen Rider W (仮面ライダーW) / 2009 / Online İzle / Türkçe Altyazılı Sumii 9 690 09-25-2025, Saat:04:16 AM
Son Yorum: Sumii
  Barakamon (ばらかもん) / 2023 / Online İzle / Türkçe Altyazılı sera__421 59 10,330 09-25-2025, Saat:01:38 AM
Son Yorum: @kkimdokii
  BG: Personal Bodyguard (BG~身边警护人) / 2018 / Online İzle / Türkçe Altyazılı AsianQueen 10 1,214 09-20-2025, Saat:11:08 PM
Son Yorum: AsianQueen

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi