Yorumları: 13,914
Konuları: 2,017
Aldığı Teşekkür Sayısı: 7,423 mesajda toplam 12,152 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 14,561
Rep Puanı:
86
01-07-2021, Saat:06:00 PM
(Son Düzenleme: 12-10-2021, Saat:01:10 AM, Düzenleyen: ~Haruna~. Toplamda 1 defa değiştirildi.)
Uchi no Musume wa Kareshi ga Dekinai!! (ウチの娘は、彼氏が出来ない!!)
Dizinin Adı: Uchi no Musume wa Kareshi ga Dekinai!!
İngilizce: Date My Daughter! / My Daughter Doesn't Have A Boyfriend
Japonca: ウチの娘は、彼氏が出来ない!!
Yönetmen: Nagumo Seiichi, Uchida Hidemi
Yazar: Kitagawa Eriko
Yayınlanan Kanal: NTV
Bölüm Sayısı: 10
Yayınlanan Tarih: 13 Ocak, 2021 - 17 Mart, 2021
Yayın Zamanı: Çarşamba 22:00
TV Reytingi: 8.66%
Tema Şarkısı: Sora to Ao - Leo Ieiri
Oyuncular:
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Minase Aoi
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Minase Sora
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Irino Hikaru
Kawakami Yoohei - Tachibana Soseki
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Gon-chan
Arita Teppei - Baş Editör Konishi
Nakamura Masatoshi - Oda Shunichiro
Nakagawa Daisuke - Kenta
Daichi Nobunaga - Naoki
Nagami Rea - Airi
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Ito Saori
Higashi Keisuke - Watari Shuichi
Yoshitani Ayako - Miwa
Konusu:
Minase Aoi, 40'lı yaşlarda popüler bir romantik roman yazarıdır. Şimdi 20 yaşında olan kızını tek başına büyütmüştür. Aoi, kızı için sürekli endişelenmektedir. Sora, manga ve cosplay seven bir otakudur ve bir erkek arkadaşı yoktur. Diğer yandan, Sora da annesi için endişelidir. Aoi, yaşına rağmen bir genç kız kadar hassas ve dünyadan habersizdir. Aoi ve Sora, aşkı beraber aramaya karar verir.
Kaynak: AsianWiki, DramaWiki
Çeviri: ~Haruna~
Starto <3 Hello! Project <3 48/46 Family
Yorumları: 87
Konuları: 0
Aldığı Teşekkür Sayısı: 70 mesajda toplam 130 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 375
Rep Puanı:
1
01-07-2021, Saat:06:29 PM
minami hamebenin yeni dizisi bütün dizilerini izledim bunuda kesinlikle izlerim iyi bir romantik komedi dizisi olabilir şimdiden teşekkurler çeviri için
1 üye bu mesaja teşekkür etti:1 üye bu mesaja teşekkür etti:
• ~Haruna~
Yorumları: 21
Aldığı Teşekkür Sayısı: 11 mesajda toplam 12 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 501
Rep Puanı:
0
01-18-2021, Saat:12:06 AM
(Son Düzenleme: 01-18-2021, Saat:12:07 AM, Düzenleyen: Susue.)
Romantik anneli kizlii ayyy
• ~Haruna~
Yorumları: 8
Aldığı Teşekkür Sayısı: 5 mesajda toplam 9 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 23
Rep Puanı:
0
01-02-2022, Saat:12:31 AM
Konusuna bayıldım  Çevirisini heyecanla bekliyorum.
Yorumları: 31
Aldığı Teşekkür Sayısı: 24 mesajda toplam 31 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 339
Rep Puanı:
1
12-28-2023, Saat:12:15 AM
Merhabalar , bu dizinin çevirisini merakla bende bekliyorum
Yorumları: 2
Aldığı Teşekkür Sayısı: 1 mesajda toplam 1 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 2
Rep Puanı:
0
04-24-2024, Saat:07:29 PM
bu sayfada çevirenin adı var ama çevirili herhangi bir şey yok ben mi bilmiyorum burada nereden izleyeceğiz dizileri bugüne kadar geldim geldim gittim bu sayfadan dizi var mı yok mu izlenilebiliyor mu anlamış değilim. Yukarıdaki paylaşıma bakılırsa bu sitede paylaşımı yapılacak algısı yapılmış ama yok. Sitenin sistemi nedir yani bari bir açıklama yapsanız da bizler de öğrensek.
Yorumları: 25,614
Konuları: 2,526
Aldığı Teşekkür Sayısı: 7,915 mesajda toplam 11,772 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 16,612
Rep Puanı:
135
04-24-2024, Saat:07:35 PM
(04-24-2024, Saat:07:29 PM)ruyet yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.bu sayfada çevirenin adı var ama çevirili herhangi bir şey yok ben mi bilmiyorum burada nereden izleyeceğiz dizileri bugüne kadar geldim geldim gittim bu sayfadan dizi var mı yok mu izlenilebiliyor mu anlamış değilim. Yukarıdaki paylaşıma bakılırsa bu sitede paylaşımı yapılacak algısı yapılmış ama yok. Sitenin sistemi nedir yani bari bir açıklama yapsanız da bizler de öğrensek.
Paylaşımlar J-Drama Online bölümünde yapılıyor. Burası dizi tanıtım bölümü ve dizinin paylaşılacağına dair herhangi bir ibare tanıtım içerisinde yer almıyor. Çevirisi olan dizilere tanıtım konularında izleme linkleri için göndermeler yapılmakta.
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
• ruyet
Yorumları: 3,202
Konuları: 555
Aldığı Teşekkür Sayısı: 2,849 mesajda toplam 15,606 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 4,387
Rep Puanı:
175
04-25-2024, Saat:06:54 PM
(04-24-2024, Saat:07:29 PM)ruyet yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.bu sayfada çevirenin adı var ama çevirili herhangi bir şey yok ben mi bilmiyorum burada nereden izleyeceğiz dizileri bugüne kadar geldim geldim gittim bu sayfadan dizi var mı yok mu izlenilebiliyor mu anlamış değilim. Yukarıdaki paylaşıma bakılırsa bu sitede paylaşımı yapılacak algısı yapılmış ama yok. Sitenin sistemi nedir yani bari bir açıklama yapsanız da bizler de öğrensek.
Dizinin çeviri sayfasıyla ilgili bilgiyi adminimiz vermiş ben de çevirisiyle ilgili bilgi vereyim. Diziyi AsianQueen yakında sitemiz üzerinden de verecek. Takipte kalın!
• ruyet
Yorumları: 11
Aldığı Teşekkür Sayısı: 9 mesajda toplam 12 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 34
Rep Puanı:
0
03-15-2025, Saat:08:12 PM
(04-25-2024, Saat:06:54 PM)IDPeaceM yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. (04-24-2024, Saat:07:29 PM)ruyet yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.bu sayfada çevirenin adı var ama çevirili herhangi bir şey yok ben mi bilmiyorum burada nereden izleyeceğiz dizileri bugüne kadar geldim geldim gittim bu sayfadan dizi var mı yok mu izlenilebiliyor mu anlamış değilim. Yukarıdaki paylaşıma bakılırsa bu sitede paylaşımı yapılacak algısı yapılmış ama yok. Sitenin sistemi nedir yani bari bir açıklama yapsanız da bizler de öğrensek.
Dizinin çeviri sayfasıyla ilgili bilgiyi adminimiz vermiş ben de çevirisiyle ilgili bilgi vereyim. Diziyi AsianQueen yakında sitemiz üzerinden de verecek. Takipte kalın!
Selam, dizi hâlâ çevrilmemiş ve siteye eklenmemiş olarak görünüyor.
Yorumları: 3,202
Konuları: 555
Aldığı Teşekkür Sayısı: 2,849 mesajda toplam 15,606 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 4,387
Rep Puanı:
175
03-16-2025, Saat:12:11 AM
(03-15-2025, Saat:08:12 PM)Jisooho yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. (04-25-2024, Saat:06:54 PM)IDPeaceM yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. (04-24-2024, Saat:07:29 PM)ruyet yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.bu sayfada çevirenin adı var ama çevirili herhangi bir şey yok ben mi bilmiyorum burada nereden izleyeceğiz dizileri bugüne kadar geldim geldim gittim bu sayfadan dizi var mı yok mu izlenilebiliyor mu anlamış değilim. Yukarıdaki paylaşıma bakılırsa bu sitede paylaşımı yapılacak algısı yapılmış ama yok. Sitenin sistemi nedir yani bari bir açıklama yapsanız da bizler de öğrensek.
Selam, dizi hâlâ çevrilmemiş ve siteye eklenmemiş olarak görünüyor.
Henüz çeviriye başlamadı, listesinden çıkarmış da olabilir. Gerekli kontrollerden sonra özel mesaj yoluyla ben size bilgilendirme yapacağım
• Jisooho
|