Yorumları: 4,521
Konuları: 488
Aldığı Teşekkür Sayısı: 656 mesajda toplam 1,017 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 614
Rep Puanı:
62
04-14-2017, Saat:06:19 PM
(Son Düzenleme: 05-01-2021, Saat:05:26 PM, Düzenleyen: kagami chan.)
Good Morning Call (グッドモーニング・コール) (2016)
Dizinin Romaji Adı: Guddo Moningu Koru
İngilizce Adı: Good Morning Call
Japonca Adı: グ ッ ド モ ー ニ ン グ ・ コ ー ル
Yönetmen: Yo Kawahara , Takashi Fujio
Senarist: Yue Takasuka (manga), Keiko Kanome , Yuna Suzuki , Rieko Obayashi , Yu Kanda
Yapımcı: Marina Ishii
Yayınlandığı Kanal: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Netflix
Bölüm Sayısı: 17
Yayın Tarihi: 12 Şubat 2016 - 10 Haziran 2016
Yayın Günü: Cuma
Süresi: 45 dak.
Türü: Dostluk , Komedi , Romantik , Okul , Gençlik
Dil: Japonca
Ülke: Japonya
Müzik: Megumi Sasano
Tema Şarkısı: CASPA - The End of the World
Yaş Sınırı: G - Tüm Yaşlar için uygundur.
Konusu:
Lise öğrencisi Nao Yoshikawa (Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.) kendi evine taşınır ama evi, okulun en popüler çocuğu Hisashi Uehara (Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.) ile paylaşacaktır. Uehara'nın kurallı vardır ve kurallardan biri de; birlikte yaşadıklarını kimse bilmemelidir.
Notlar:
Yue Takasuka'nın çizmiş olduğu “Guddo Moningu Koru” adlı mangadan uyarlanmıştır.
Dizi 16 Şubat 2016'dan itibaren Netflix ve Fuji TV talep üzerine eşzamanlı olarak yayınlandı.
İlgili Diğer Başlıklar:
Good Morning Call (グッドモーニング・コール) (Fuji TV & Netflix / 2016) -> (Dizi) (1. Sezon)
Good Morning Call -Our Campus Days (グッドモーニング・コール Our Campus Days) (Fuji TV & Netflix / 2017) -> (Dizi) (2. Sezon)
Oyuncular:
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Nao Yoshikawa
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Hisashi Uehara
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Daichi Shinozaki
Moe Arai - Marina Konno
Kentaro Ito - Icchan (Issei)
Shugo Nagashima - Mitsuishi (Micchan)
Koya Nagasawa - Jun Abe
Hinako Tanaka - Nanako Kusanagi
Erika Mori - Yuri Uehara
Kei Tanaka - Takuya Uehara
Ek Oyuncular:
Hajime Okayama - Nao'nun babası
Tomoko Fujita - Nao'nun annesi
Sayaka Akimoto - Yukarı
Mai Tezuka - Nozomi Kitaura
Michaela Sato - Nanase
Yuichi Nakamura - Yu Senzaki
Maimi Yajima - Mami Momoyama
Tomoharu Hasegawa
Fragman:
Tanıtım Çevirisi : Reikon
Çeviri & Ekleme & Düzenleme: kagami chan
Kaynak: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
2 üye bu mesaja teşekkür etti:2 üye bu mesaja teşekkür etti:
• Gizem_Li, Susue
Yorumları: 43
Konuları: 0
Aldığı Teşekkür Sayısı: 22 mesajda toplam 27 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 9
Rep Puanı:
3
03-21-2021, Saat:06:15 PM
(Son Düzenleme: 03-21-2021, Saat:11:44 PM, Düzenleyen: Eyzün.)
Diziyi iki gün içinde falan (finalini az önce izlemiş olmak üzere) bitirdim.
Dizi boyunca hop oturdum hop kalktım.
Uehara'nın hislerini mavi boncuk gibi saklamasına mı kızsam, Nao'nun salaklığına mı çıldırsam, arkadaşlarının onlar için yaptıklarına mı duygulanıp bayılsam bilemedim. En çok kızdığım, iki sezon boyunca beklediğim şeyin gerçekleşmemiş olması. Gerçekleştiyse bile bize göstermediler 
Hadi lisedeyken liseliydi bunlar, lan ünideyken niye yatırmadınız artık şunları?! O kadar girişimden sonra ha yattılar ha yatacaklar diye bekleye bekleye gözlerim eğrildi. Ya öpüşme sahneleri? Ya Japonsunuz siz, nasıl korelilerden daha masum öpüşme sahnesi yaparsınız?! Dizi boyunca toplasan bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar öpüşme sahnesi vardı ve onlarda da sanki yanak öper gibi bir alt dudak alıp bıraktılar!! Yapılır mı bana bu ya?! Ben mi Japonları yanlış tanıdım, bu nasıl Japonluk böyle!? Yarım kaldı resmen sanki dizi. O kadar hevesle beklemiştim, hay ben sizin ketumluğunuza yaaağğ!!! ???
B u arada, Daichi'yi canlandıran çocuk da acayip hoştu ya, çocuğa ayılıp bayıldım izlerken resmen. Onun ve bizim Uehara'nın da başrol olduğu başka romantik diziler varsa (ne olur dram olmasın, nefret ederim mutsuz sonlardan) tavsiyelerinizi dört gözümle beklerim. (Ne olur sahneleri azıcık cesur olsun ya! Hayır, sapık değilim ama bir işi yapacaklarsa hakkını da versinler da! Hiç öpüşmeseler anlarım, madem öpüşüyorsunuz, bari tam öpüşün de adamı hasta etmeyin ulan!!!) Evet, he he, teşekkürler. ?
2 üye bu mesaja teşekkür etti:2 üye bu mesaja teşekkür etti:
• IDPeaceM, ~Haruna~
Yorumları: 13,925
Konuları: 2,018
Aldığı Teşekkür Sayısı: 7,436 mesajda toplam 12,272 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 14,609
Rep Puanı:
86
03-21-2021, Saat:09:30 PM
(03-21-2021, Saat:06:15 PM)Eyzün yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Diziyi iki gün içinde falan (finalini az önce izlemiş olmak üzere) bitirdim.
Uehara'nın hislerini mavi boncuk gibi saklamasına mı kızsam, Nao'nun salaklığına mı çıldırsam, arkadaşlarının onlar için yaptıklarına mı duygulanıp bayılsam bilemedim. En çok kızdığım, iki sezon boyunca beklediğim şeyin gerçekleşmemiş olması. Gerçekleştiyse bile bize göstermediler 
Hadi lisedeyken liseliydi bunlar, lan ünideyken niye yatırmadınız artık şunları?! O kadar girişimden sonra ha yattılar ha yatacaklar diye bekleye bekleye gözlerim eğrildi. Ya öpüşme sahneleri? Ya Japonsunuz siz, nasıl korelilerden daha masum öpüşme sahnesi yaparsınız?! Dizi boyunca toplasan bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar öpüşme sahnesi vardı ve onlarda da sanki yanak öper gibi bir alt dudak alıp bıraktılar!! Yapılır mı bana bu ya?! Ben mi Japonları yanlış tanıdım, bu nasıl Japonluk böyle!? Yarım kaldı resmen sanki dizi. O kadar hevesle beklemiştim, hay ben sizin ketumluğunuza yaaağğ!!! ???
Bu arada, Daichi'yi canlandıran çocuk da acayip hoştu ya, çocuğa ayılıp bayıldım izlerken resmen. Onun ve bizim Uehara'nın da başrol olduğu başka romantik diziler varsa (ne olur dram olmasın, nefret ederim mutsuz sonlardan) tavsiyelerinizi dört gözümle beklerim. (Ne olur sahneleri azıcık cesur olsun ya! Hayır, sapık değilim ama bir işi yapacaklarsa hakkını da versinler da! Hiç öpüşmeseler anlarım, madem öpüşüyorsunuz, bari tam öpüşün de adamı hasta etmeyin ulan!!!) Evet, he he, teşekkürler. ?
Daichi'yi oynayan Sakurada Dori'nin bildiğim üç tane cesur dizisi var.  Kuzu no Honkai, Perfect Crime ve Coffee & Vanilla.
Bu arada diziyi ben de kız kardeşimle izlemiştim zamanında. Kız fazla saf olsa da sevimli bir diziydi, L.DK'ye benzetmiştim.  (Eğer o filmi izlemediysen tavsiye ederim.  )
Starto <3 Hello! Project <3 48/46 Family
Yorumları: 43
Aldığı Teşekkür Sayısı: 22 mesajda toplam 27 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 9
Rep Puanı:
3
05-01-2021, Saat:01:29 PM
(03-21-2021, Saat:09:30 PM)~Haruna~ yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. (03-21-2021, Saat:06:15 PM)Eyzün yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Diziyi iki gün içinde falan (finalini az önce izlemiş olmak üzere) bitirdim.
Bu arada, Daichi'yi canlandıran çocuk da acayip hoştu ya, çocuğa ayılıp bayıldım izlerken resmen. Onun ve bizim Uehara'nın da başrol olduğu başka romantik diziler varsa (ne olur dram olmasın, nefret ederim mutsuz sonlardan) tavsiyelerinizi dört gözümle beklerim. (Ne olur sahneleri azıcık cesur olsun ya! Hayır, sapık değilim ama bir işi yapacaklarsa hakkını da versinler da! Hiç öpüşmeseler anlarım, madem öpüşüyorsunuz, bari tam öpüşün de adamı hasta etmeyin ulan!!!) Evet, he he, teşekkürler. ?
Daichi'yi oynayan Sakurada Dori'nin bildiğim üç tane cesur dizisi var. Kuzu no Honkai, Perfect Crime ve Coffee & Vanilla.
Bu arada diziyi ben de kız kardeşimle izlemiştim zamanında. Kız fazla saf olsa da sevimli bir diziydi, L.DK'ye benzetmiştim. (Eğer o filmi izlemediysen tavsiye ederim. )
Yaaa yorumunu şimdi gördüm, siteye çok zamandır girmiyordum. Şu an Daichi kim, onu bile hatırlamıyorum o derece  2. minnoştu yanlış değilsem.
Cesur dedin beni benden aldın bak, Ramazandan sonrası için listeye alayım hemen onları. Da.. çevirileri var mı ki acaba? Malum çok büyük heveslerle Japon dizilerine sarmış ve buraya üye olmuştum ama, elimizde olanlar bir avuçmuş ne yazık ki. Ondan biraz da hevesim kaçtı, bıraktım zaten. L.DK'ye gelirsek; yıllar önce methini duyup da listeme eklemiştim ama, bir seferinde izlemek istedim de, kooca googleda tr altyazılı bulamadım resmen. Altyazılıyı bırak, hiç bulamamıştım galiba. Var mı bana bu söylediklerini izleyebileceğim sağlam, güzel bir yer?
1 üye bu mesaja teşekkür etti:1 üye bu mesaja teşekkür etti:
• ~Haruna~
Rep Puanı:
86
05-01-2021, Saat:03:27 PM
(05-01-2021, Saat:01:29 PM)Eyzün yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Yaaa yorumunu şimdi gördüm, siteye çok zamandır girmiyordum. Şu an Daichi kim, onu bile hatırlamıyorum o derece 2. minnoştu yanlış değilsem.
Cesur dedin beni benden aldın bak, Ramazandan sonrası için listeye alayım hemen onları. Da.. çevirileri var mı ki acaba? Malum çok büyük heveslerle Japon dizilerine sarmış ve buraya üye olmuştum ama, elimizde olanlar bir avuçmuş ne yazık ki. Ondan biraz da hevesim kaçtı, bıraktım zaten. L.DK'ye gelirsek; yıllar önce methini duyup da listeme eklemiştim ama, bir seferinde izlemek istedim de, kooca googleda tr altyazılı bulamadım resmen. Altyazılıyı bırak, hiç bulamamıştım galiba. Var mı bana bu söylediklerini izleyebileceğim sağlam, güzel bir yer?
Maalesef bu saydıklarımın hiçbiri sitemizde yok.  (Bazıların hiç çevirisi olmadı zaten.)
Ama son zamanlarda çok güzel diziler ve filmler eklenmeye başladı. Bir incele istersen.^^
Yorumları: 2
Aldığı Teşekkür Sayısı: 1 mesajda toplam 1 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 0
Rep Puanı:
0
01-24-2023, Saat:09:57 PM
diziyi nereden izleyecegiz acaba bulamadim da link varsa paylasabilir misiniz cevirmenlerim
Rep Puanı:
86
01-25-2023, Saat:02:46 AM
(Son Düzenleme: 01-25-2023, Saat:02:46 AM, Düzenleyen: ~Haruna~.)
(01-24-2023, Saat:09:57 PM)iamseoneul yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.diziyi nereden izleyecegiz acaba bulamadim da link varsa paylasabilir misiniz cevirmenlerim
Sitede çevirisi yok, Netflix'te var. Diğer Türkçe altyazılı dizilere Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. bakabilirsiniz.
1 üye bu mesaja teşekkür etti:1 üye bu mesaja teşekkür etti:
• Gizem_Li
|