Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dizi Yardım Bölümü
(11-08-2024, Saat:02:41 PM)miwako yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Bu sitede yayınlanan bir dizi vardı vampir likle ilgili Romanya'da kan stoğu bitmiş  gibi şeyler yazıyordu konusunda aradım bulamadım adını bilen var mı?
Aradığın dizi muhtemelen Aoki Vuanpaia no Nayami
Bul
(11-11-2024, Saat:02:19 PM)h.yesu yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
(11-08-2024, Saat:02:41 PM)miwako yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Bu sitede yayınlanan bir dizi vardı vampir likle ilgili Romanya'da kan stoğu bitmiş  gibi şeyler yazıyordu konusunda aradım bulamadım adını bilen var mı?
Aradığın dizi muhtemelen Aoki Vuanpaia no Nayami

evet oymuş teşekkür ederim
[-] 1 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • h.yesu
Bul
merhaba dizi lisede geçiyor. klasik yankee dizisi ve tamamen erkek lisesi. liseler arası kavgalar vs vardı. ismi aklıma gelmiyor. full erkek olması önemli bir detay
Bul
(01-18-2025, Saat:10:44 PM)lost54 yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.merhaba dizi lisede geçiyor. klasik yankee dizisi ve tamamen erkek lisesi. liseler arası kavgalar vs vardı. ismi aklıma gelmiyor. full erkek olması önemli bir detay

Aklıma High&Low serisi geliyor veya daha eskiyse Gokusen.
[Resim: tPbzUYp.jpg]

Starto <3 Hello! Project <3 48/46 Family
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dizi Öneri İsteği Başlığı Toruga 139 48,135 06-25-2025, Saat:09:40 AM
Son Yorum: IDPeaceM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi