![]() |
Çeviri İstekleriniz - Baskı Önizleme +- Japan-Fans / Japonya Hakkında Her Şey! (https://www.japan-fans.com) +-- Forum: Forum Hakkında (https://www.japan-fans.com/forumdisplay.php?fid=50) +--- Forum: Japan-Fans Çeviri Grubu (https://www.japan-fans.com/forumdisplay.php?fid=185) +--- Konu Başlığı: Çeviri İstekleriniz (/showthread.php?tid=5094) |
RE: Çeviri İstekleriniz - Kyoto-shi - 03-06-2012 Kondo masahiko -Orokamono çok güzel bir şarkı barış mançonun müzik tarzına çok benziyor çevirseniz sevinirim teşekkürler RE: Çeviri İstekleriniz - Reila - 03-08-2012 Sadie - True World mükemmel bi şarkı ve uzun zamandır sözlerini merak ediyorum bi el atarsanız çok sevinirim ![]() RE: Çeviri İstekleriniz - hanajima - 03-29-2012 Mukai Osamu nun baş rol aldığı 2012 yapımı Hungry! -ハングリー! dizisini merak ediyorum.11 bölümlük bir komedi (: İlerde bir gün el atılır kim bilir... ![]() Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. Cvp: Çeviri İstekleriniz - afazi - 03-29-2012 (12-24-2011, Saat:12:46 PM)pixie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.(12-11-2011, Saat:07:23 PM)afazi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Ben bir dizi çevirisi önerisinde bulunmak istiyorum.evet bende bu dizinin çevrilmesini istiyorum Bilhassa Mirune diğer Japan-Fans çeviri ekibine tekrar hortlatmak istediğim öneri. ![]() Cvp: Çeviri İstekleriniz - AppyRossa - 04-01-2012 (03-29-2012, Saat:10:58 AM)hanajima Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Mukai Osamu nun baş rol aldığı 2012 yapımı Hungry! -ハングリー! dizisini merak ediyorum.11 bölümlük bir komedi (: evet bende bunun çevirilmesini çok istiyorum ... ![]() Cvp: Cvp: Çeviri İstekleriniz - Mirune - 04-01-2012 (03-29-2012, Saat:07:13 PM)afazi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Bilhassa Mirune diğer Japan-Fans çeviri ekibine tekrar hortlatmak istediğim öneri. Şimdi gördüm. ![]() Kendi adıma konuşacak olursam Haziran'a kadar çeviri yapmayı düşünmüyorum afazi. ![]() "Stand Up" çok güzel bir dizi ama softsub'ı yok. Yani çevirecek kişinin işi 2 kat zor, ondan çevrilmedi bugüne kadar diye biliyorum. Biz yine de umudumuzu kaybetmeyelim, belki bir gönüllüsü çıkar. RE: Çeviri İstekleriniz - AppyRossa - 04-05-2012 stawbery night dizisini çevirir misiniz lütfen.... ![]() Cvp: Çeviri İstekleriniz - akirava - 06-27-2012 uzun zamandır arashi şarkılarına çevirilerinizde yer vermiyorsunuz....sizden isteğim yeni çıkan şarkılarından herhangi birini çevirmeniz ...ilgilenirseniz çok sevinirim teşekkürler......... Cvp: Çeviri İstekleriniz - mawi_karanlik - 06-27-2012 Çeviri ekibinden elindeki diziyi bitiren olursa Kodomo Keisatsu ya el atarsa çok sevinirim ![]() İyi çalışmalar ![]() Cvp: Çeviri İstekleriniz - hazal_ - 06-27-2012 Muscle Girl dizisini ingilizce altyazılı izlemeye çalıştım ama çok zorlanıyorum çevrilse ne güzel olur... ![]() |