![]() |
|
My Second Aoharu (マイ・セカンド・アオハル) / 2023 / Online İzle / Türkçe Altyazılı - Baskı Önizleme +- Japan-Fans / Japonya Hakkında Her Şey! (https://www.japan-fans.com) +-- Forum: Japonya (https://www.japan-fans.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: J-Drama (Japon Dizileri) (https://www.japan-fans.com/forumdisplay.php?fid=12) +---- Forum: J-Drama Online (Japon Dizileri İzle) (https://www.japan-fans.com/forumdisplay.php?fid=334) +---- Konu Başlığı: My Second Aoharu (マイ・セカンド・アオハル) / 2023 / Online İzle / Türkçe Altyazılı (/showthread.php?tid=22488) |
My Second Aoharu (マイ・セカンド・アオハル) / 2023 / Online İzle / Türkçe Altyazılı - IDPeaceM - 11-07-2023 My Second Aoharu (マイ・セカンド・アオハル) / 2023 / Online İzle / Türkçe Altyazılı
![]() My Second Aoharu adlı dizinin Türkçe altyazılı online izleme linklerinin olduğu bölümdür.
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
RE: My Second Aoharu (マイ・セカンド・アオハル) / 2023 / Online İzle / Türkçe Altyazılı - Sy063249 - 11-07-2023 Bunlar gelecek olan diziler mi ? Dizi bilgilerine ulaşamadım RE: My Second Aoharu (マイ・セカンド・アオハル) / 2023 / Online İzle / Türkçe Altyazılı - IDPeaceM - 11-07-2023 (11-07-2023, Saat:08:39 PM)Sy063249 yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Bunlar gelecek olan diziler mi ? Dizi bilgilerine ulaşamadım Evet, kısmen birinci ve ikinci bölümleri tamamlanan diziler. Sırayla eklemeye başlayacağız. Dizi bilgilerini de peyderpey ekleyeceğim
RE: My Second Aoharu (マイ・セカンド・アオハル) / 2023 / Online İzle / Türkçe Altyazılı - BİLMİYOMKİ - 11-20-2023 Merhaba ben bu diziyi çok merak ediyorum, acaba ne kadar sürede yayınlamaya başlarsınız? Bu arada çeviriler için kolay gelsin! RE: My Second Aoharu (マイ・セカンド・アオハル) / 2023 / Online İzle / Türkçe Altyazılı - IDPeaceM - 11-20-2023 (11-20-2023, Saat:04:09 PM)BİLMİYOMKİ yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Merhaba ben bu diziyi çok merak ediyorum, acaba ne kadar sürede yayınlamaya başlarsınız? Bu arada çeviriler için kolay gelsin! Çeviriyi tamamladım ama henüz kontrol edemedim, kontrolden sonra burada
RE: My Second Aoharu (マイ・セカンド・アオハル) / 2023 / Online İzle / Türkçe Altyazılı - BİLMİYOMKİ - 11-21-2023 (11-20-2023, Saat:07:01 PM)IDPeaceM yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.(11-20-2023, Saat:04:09 PM)BİLMİYOMKİ yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Merhaba ben bu diziyi çok merak ediyorum, acaba ne kadar sürede yayınlamaya başlarsınız? Bu arada çeviriler için kolay gelsin! Gerçekten çok sevindim, ellerinize sağlık RE: My Second Aoharu (マイ・セカンド・アオハル) / 2023 / Online İzle / Türkçe Altyazılı - Sy063249 - 12-03-2023 Yorumlarda emoji kullanınca neden değişiliyor bir kaç defadır bende böyle olunca merak ettim RE: My Second Aoharu (マイ・セカンド・アオハル) / 2023 / Online İzle / Türkçe Altyazılı - Toruga - 12-03-2023 (12-03-2023, Saat:12:07 PM)Sy063249 yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Yorumlarda emoji kullanınca neden değişiliyor bir kaç defadır bende böyle olunca merak ettim Telefondan yazıyorsanız olabilir, bizim emojilerimizi kullanın. Ayrıca üst üste mesaj yazmayalım kendi mesajımızı editleyelim. RE: My Second Aoharu (マイ・セカンド・アオハル) / 2023 / Online İzle / Türkçe Altyazılı - Sy063249 - 12-05-2023 Yeni bölüm ne zaman gelir acaba? Çevirmenimizi zorda bırakmak istemediğim için sormak istemedim kendimi tutmaya çalıştım ama sosyal medya kullanmadığım için ne zaman gelir bilmiyorum siteye gir çık yapıyorum sürekli o yüzden sormadan edemedim
RE: My Second Aoharu (マイ・セカンド・アオハル) / 2023 / Online İzle / Türkçe Altyazılı - IDPeaceM - 12-06-2023 (12-05-2023, Saat:03:04 PM)Sy063249 yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Yeni bölüm ne zaman gelir acaba? Çevirmenimizi zorda bırakmak istemediğim için sormak istemedim kendimi tutmaya çalıştım ama sosyal medya kullanmadığım için ne zaman gelir bilmiyorum siteye gir çık yapıyorum sürekli o yüzden sormadan edemedim İki bölüm birden vereceğim epeyce yoğundum siteye de yeni girebildim
|