![]() |
|
Crows ZERO (クロ-ズ ZERO) (2007) - Baskı Önizleme +- Japan-Fans / Japonya Hakkında Her Şey! (https://www.japan-fans.com) +-- Forum: Japonya (https://www.japan-fans.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: J-Movie (Japon Filmleri) (https://www.japan-fans.com/forumdisplay.php?fid=13) +--- Konu Başlığı: Crows ZERO (クロ-ズ ZERO) (2007) (/showthread.php?tid=2149) |
Crows ZERO (クロ-ズ ZERO) (2007) - Iseul - 08-08-2011 Crows ZERO (クロ-ズ ZERO) (2007)
![]() Filmin İngilizce Adı: Crows Zero / Crows: Episode 0 Romaji Adı: Kurozu Zero Japonca Adı: クロ-ズ ZERO Yönetmen: Takashi Miike Senarist: Hiroshi Takahashi (manga), Shogo Muto Yapımcı: Mataichiro Yamamoto Görüntü Yönetmeni: Takumi Furuya Yayın Tarihi: 27 Ekim 2007 Süresi: 129 dk Türü: Aksiyon Dağıtım Şirketi: Toho Dil: Japonca Ülke: Japonya Konusu: Suzuran Erkek Lisesi diğer bir adıyla Kargaların Okulu, Japonya'daki en başarısız ve şiddet dolu okuldur. Kendilerine crow(karga) diyen öğrenciler çeteler oluştururlar ve güç uğruna birbirleriyle dövüşürler ama hepsinin amacı aslında aynıdır; okulda birliği sağlamak… Çünkü Sozuran’ın tarihinde şimdiye kadar hiç bir lider okuldaki bütün öğrencileri kendi altında toplayamamıştır. Genji Takiya, okula lider olmak amacıyla transfer olmuş bir delikanlıdır. Bir yakuza üyesi olan Katagiri’nin ve yavaş yavaş oluşturmaya başladığı çetesinin yardımı ile acaba liderliğe en yakın olan Serizawa’yı yenebilecek midir ? İlgili başlıklar: Crows ZERO (クロ-ズ ZERO) (2007) => (Serinin 1. Filmidir) Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. (2009) => (Serinin 2. Filmidir) Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. (2014) => (Serinin 3. Filmidir) Oyuncular: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Genji Takiya Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Tamao Serizawa Kyosuke Yabe - Ken Katagiri Sousuke Takaoka - Shun Izaki Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Ruka Aizawa Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Tokio Tatsukawa Tsutomu Takahashi - Takashi Makise Suzunosuke - Chuta Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Yuji Tokaji Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Shoji Tsutsumoto Yusuke Izaki - Manabu Mikami Hisato Izaki - Go Mikami Dai Watanabe - Bando Hideto Motoki Fukami - Megumi Hayashida Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Hiromi Kirishima Yu Koyanagi - Makoto Sugihara Yutaka Matsushige - Ushiyama Sansei Shiomi - Yoshinobu Kuroiwa Kenichi Endo - Joji Yazaki Goro Kishitani - Hideo Takitani Ek Oyuncular: Ayumu Saito Ryo Hashizume - Toshiaki Honjo Hiroki Konno Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. Akihito Yoshiie Issei Okihara Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. Takafumi Maeuchi Ryusuke Nakamura - Ninshu Chuta Fragman: Kesinlikle yer yer güleceğiniz,duygulanacağınız,ama film boyunca nefessiz kalacağınız bir yapım ... ;) (Click to View) Çeviri & Ekleme & Düzenleme: kagami chan Kaynak: Asianwiki RE: Crows Zero (2007) - Janoomma - 08-08-2011 En sevdiğim filmlerden biridir. İzlemeyen kaldıysa vakit kaybetmeden izlemeli bence.
RE: Crows Zero (2007) - maki-chan - 08-14-2011 izlediğim en iyi filmlerin başında gelir!Serizawa=takayuki!!(bana kenta kritani gibi bi insanı tanıtan filmdir)Yeri ayrı yani...
RE: Crows Zero (2007) - SPAWN-TheUndead - 08-18-2011 Epik bir film benim için. Serizawa baba sen çok yaşa. \(^o^)/ RE: Crows Zero (2007) - mavi_61 - 09-22-2011 ne bundan ne ikincisinden hiçbir şey anlamadım. Film boyunca kavga edip durdular. Cvp: Crows Zero (2007) - Azumi - 12-30-2012 Serizawa diyorum ve nokta diyorum. Ben filmi tavsiye ediyorum izlemelisiniz .
Cvp: Crows Zero (2007) - omocha - 07-19-2013 Spoiler (Click to View) RE: Crows ZERO (クロ-ズ ZERO) (2007) - Kanipex - 02-28-2022 hani animelerde "oi korra!" kelimelerini bol bol duyarsak genelde yankii(serseri) okul çete vari veya yakuza olduğunu anlarız ya işte böyle bir film Crows Zero mangasından yapılmış live action filmdir Oyuncuları mangadaki tiplere benzesin diye özenle seçilmiştir bizzat bakmıştım benziyorlar harbi Epik bir filmdir okul serseri çete kavgaları temalarını sevenleri fazlasıyla zevklendirir 2.filmi de fenadır |