Japan-Fans / Japonya Hakkında Her Şey!
Hoshi Kara Kita Anata (星から来たあなた / My Love From The Stars) / 2022 / Online İzle / Türkçe Altyazılı - Baskı Önizleme

+- Japan-Fans / Japonya Hakkında Her Şey! (https://www.japan-fans.com)
+-- Forum: Japonya (https://www.japan-fans.com/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: J-Drama (Japon Dizileri) (https://www.japan-fans.com/forumdisplay.php?fid=12)
+---- Forum: J-Drama Online (Japon Dizileri İzle) (https://www.japan-fans.com/forumdisplay.php?fid=334)
+---- Konu Başlığı: Hoshi Kara Kita Anata (星から来たあなた / My Love From The Stars) / 2022 / Online İzle / Türkçe Altyazılı (/showthread.php?tid=21034)

Sayfalar: 1 2 3

Hoshi Kara Kita Anata (星から来たあなた / My Love From The Stars) / 2022 / Online İzle / Türkçe Altyazılı - IDPeaceM - 03-01-2022

Hoshi Kara Kita Anata (星から来たあなた / My Love From The Stars) / 2022 / Online İzle / Türkçe Altyazılı

[Resim: Hoshi_Kara_Kita_Anata.jpg]

Hoshi Kara Kita Anata / My Love From The Stars dizisine ait Türkçe altyazılı online izleme bölümüdür.

*Bu dizi Kore dizisi olan You Who Came From Stars dizisinden uyarlamadır.
**Bu dizinin Japan-Fans çeviri ekibi tarafından belirlenen adı Yıldızlardan Gelen Aşk'tır.

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.     |     Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

RE: Hoshi Kara Kita Anata (星から来たあなた -My Love From The Stars) / 2022 / Online İzle / Tü... - IDPeaceM - 03-05-2022

1. Bölüm 
DAILYMOTION
Şifre: 1234
~~
OKRU
~~
<iframe width="560" height="315" src="//ok.ru/videoembed/4998826167006" frameborder="0" allow="autoplay" allowfullscreen></iframe>
VIDMOLY
~~
<iframe src="//vidmoly.to/embed-003lvegkk6ut.html" scrolling="no" frameborder="0" width="640" height="360" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true"></iframe>

RE: Hoshi Kara Kita Anata (星から来たあなた / My Love From The Stars) / 2022 / Online İzle / T... - Elifmin - 03-08-2022

ellerinize sağlık çok hızlısınız.... bir şey sormak istiyorum aca eski çevirilecek diziler ne zaman gelecek

RE: Hoshi Kara Kita Anata (星から来たあなた / My Love From The Stars) / 2022 / Online İzle / T... - IDPeaceM - 03-08-2022

(03-08-2022, Saat:02:25 PM)Elifmin yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.ellerinize sağlık çok hızlısınız.... bir şey sormak istiyorum aca eski çevirilecek diziler ne zaman gelecek

Yeni diziler her zaman önceliğimiz biliyorsunuz ama arada kalan zamanlarda olabildiğince dönmeye çalışıyoruz. Bir zaman vermek istemiyorum okul da olduğu için ama mümkün olan en kısa zamanda diyelim smile Çeviri durumlarını dizilerin ilk mesajlarından takip edebilirsiniz her zaman. Keyifli günler dilerim smile

RE: Hoshi Kara Kita Anata (星から来たあなた / My Love From The Stars) / 2022 / Online İzle / T... - miwako - 03-09-2022

çok beğendim kore versiyonundan daha çok basit ve samimi olmuş kadın oyuncu'yu jun ji hyun dan daha çok sevdim daha sempatik olmuş kore versiyonunu yarım bırakmıştım diğer bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum ellerinize sağlık smile

RE: Hoshi Kara Kita Anata (星から来たあなた / My Love From The Stars) / 2022 / Online İzle / T... - bluesarda - 03-30-2022

Kore versiyonunu severek seyretmiştim. Japon versiyonu nasıl olacak sabırsızlıkla bekliyorum , çeviri yapacak arkadaşlara şimdiden kolaylıklar diliyorum *\(^_^)/ *

RE: Hoshi Kara Kita Anata (星から来たあなた / My Love From The Stars) / 2022 / Online İzle / T... - IDPeaceM - 04-04-2022

2. Bölüm
VIDMOYLY
~~
<iframe src="//vidmoly.to/embed-9grh29rokn55.html" scrolling="no" frameborder="0" width="640" height="360" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true"></iframe>
OKRU
~~
<iframe width="560" height="315" src="//ok.ru/videoembed/5063984876254" frameborder="0" allow="autoplay" allowfullscreen></iframe>

RE: Hoshi Kara Kita Anata (星から来たあなた / My Love From The Stars) / 2022 / Online İzle / T... - IDPeaceM - 04-04-2022

3. Bölüm 
OKRU
~~
<iframe width="560" height="315" src="//ok.ru/videoembed/5065270168286" frameborder="0" allow="autoplay" allowfullscreen></iframe>
VIDMOLY
~~
<iframe src="//vidmoly.to/embed-hfxn8k1gq9vi.html" scrolling="no" frameborder="0" width="640" height="360" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true"></iframe>

RE: Hoshi Kara Kita Anata (星から来たあなた / My Love From The Stars) / 2022 / Online İzle / T... - miwako - 04-08-2022

Oh be sonunda 2. ve 3. bölüm gelmiş hemen izlicem elinize sağlık smile

RE: Hoshi Kara Kita Anata (星から来たあなた / My Love From The Stars) / 2022 / Online İzle / T... - Nobilis1990 - 04-14-2022

bu dizinin çevirisi gelicekmi.çok bekliyordum.