![]() |
|
Kurosaki-kun no Iinari ni Nante Naranai (黒崎くんの言いなりになんてならない) (2016) - Baskı Önizleme +- Japan-Fans / Japonya Hakkında Her Şey! (https://www.japan-fans.com) +-- Forum: Japonya (https://www.japan-fans.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: J-Movie (Japon Filmleri) (https://www.japan-fans.com/forumdisplay.php?fid=13) +--- Konu Başlığı: Kurosaki-kun no Iinari ni Nante Naranai (黒崎くんの言いなりになんてならない) (2016) (/showthread.php?tid=13067) |
Kurosaki-kun no Iinari ni Nante Naranai (黒崎くんの言いなりになんてならない) (2016) - ~Haruna~ - 01-08-2016 Kurosaki-kun no Iinari ni Nante Naranai (黒崎くんの言いなりになんてならない)
![]() Adı: Kurosaki-kun no Iinari ni Nante Naranai Japonca: 黒崎くんの言いなりになんてならない Yönetmen: Tsukikawa Sho Yazar: Makino (manga) , Matsuda Yuko Yayın Tarihi: 27 Şubat 2016 Süre: 74 dk. Türü: Gençlik-Romantizm Distribütör: Showgate Dil: Japonca Ülke: Japonya Oyuncular: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Kurosaki Haruto Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Akabane Yu Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Shirakawa Takumi Takatsuki Sara - Ashikawa Meiko Kishi Yuta - Kazi Yusuke Kawazu Asuka Suzuki Hirono Kitamura Yui Hasegawa Rimo Kurosaki Reina Yamazaki Ami Suzuki Miu Konusu: Akabane Yu babasının iş yüzünden transferinden sonra yurtta kalmaya başlar. "Beyaz Prens" Shirakawa Takumi ile aynı yurtta kalacağı için heyecanlıdır. Kendisine ters gelmesinden ötürü "Kara Şeytan" Kurosaki Haruto caza olarak Akabane'yi öper. Bu onun ilk öpücüğüdür. Ondan sonra Akabane Haruto'ya itaat etmeye başlar. * 2 bölümlük diziden sonra gelen devam filmidir. Fragman: Kaynak: AsianWiki Çeviri: ~Haruna~ RE: Kurosaki-kun no Iinari ni Nante Naranai (黒崎くんの言いなりになんてならない) (2016) - Brczlp - 11-23-2016 Orjinalini nereden bulacagim. 2 bolumluk ama fragmanda ve bazi kliplerde cok fazla sey var.. orjinali ne?? RE: Kurosaki-kun no Iinari ni Nante Naranai (黒崎くんの言いなりになんてならない) (2016) - ~Haruna~ - 11-24-2016 (11-23-2016, Saat:05:43 PM)Brczlp yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Orjinalini nereden bulacagim. 2 bolumluk ama fragmanda ve bazi kliplerde cok fazla sey var.. orjinali ne?? İlk olarak 2 bölümlük bir dizisi var ve sonra devam filmi. Kliplerde gördüğünüz sahneler muhtemelen filmdendir.^^ RE: Kurosaki-kun no Iinari ni Nante Naranai (黒崎くんの言いなりになんてならない) (2016) - sakuraeri - 09-24-2017 İnanmıyorum uzun zaman önce izlemiştim 2 bölümlük dizisini ve devam filmi olduğunu bilmiyordum şu an öğrendim ve acayip mutlu oldum uzun süre önce açılan bir başlık ama devam filmini nerden izleyebilirim?
RE: Kurosaki-kun no Iinari ni Nante Naranai (黒崎くんの言いなりになんてならない) (2016) - ~Haruna~ - 09-24-2017 (09-24-2017, Saat:05:19 PM)sakuraeri yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.İnanmıyorum Link vermem yasak ama eminim adını Google'da aratıp, yanına da "izle" yazarsanız çıkar.^^ Filmi izleyin, asıl konu filmde bağlanıyor zaten.
CVP: Kurosaki-kun no Iinari ni Nante Naranai (黒崎くんの言いなりになんてならない) (2016) - sakurai568 - 08-27-2018 Bu dizi benim ilk Japon dizim idi bu dizi ile Japon fanı oldum. Bunu görünce tekrar izlemek istedim . Nana Komatsu <3
RE: Kurosaki-kun no Iinari ni Nante Naranai (黒崎くんの言いなりになんてならない) (2016) - Arshera - 12-27-2022 adını google da aratınca çıksaydı neden bu yazıyı okuyalım kii çıkmıyor işte
RE: Kurosaki-kun no Iinari ni Nante Naranai (黒崎くんの言いなりになんてならない) (2016) - kismo - 01-25-2023 Kaç kez izledim vallahi sayısını unuttum
RE: Kurosaki-kun no Iinari ni Nante Naranai (黒崎くんの言いなりになんてならない) (2016) - nlgn - 10-23-2023 Linki neden bulamıyorum ? izleyemiyorum nereden nasıl izleyeceğim çözemedim☹️ |