Japan-Fans / Japonya Hakkında Her Şey!
Cep Telefonundan ve Tabletlerden Radio Japan-Fans Dinleyin - Baskı Önizleme

+- Japan-Fans / Japonya Hakkında Her Şey! (https://www.japan-fans.com)
+-- Forum: Forum Hakkında (https://www.japan-fans.com/forumdisplay.php?fid=50)
+--- Forum: Radio Japan-Fans (https://www.japan-fans.com/forumdisplay.php?fid=213)
+--- Konu Başlığı: Cep Telefonundan ve Tabletlerden Radio Japan-Fans Dinleyin (/showthread.php?tid=4708)

Sayfalar: 1 2 3 4

Cvp: Nokia 5800 ile Radio Japan-Fans Dinleyin - nana-chan - 11-02-2012

Benim telefonum Samsung Galaxy Mini bi aralar radyo japan fansi dinleyebiliyordum ama simdi hata veriyor Sad

Cvp: Nokia 5800 ile Radio Japan-Fans Dinleyin - Toruga - 11-02-2012

(11-02-2012, Saat:07:39 AM)nana-chan yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Benim telefonum Samsung Galaxy Mini bi aralar radyo japan fansi dinleyebiliyordum ama simdi hata veriyor Sad

Radyonun linki değişmişti muhtemelen ondandır. Şimdi yeni linkler şunlar:

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

iPhone ile Japan Fans dinleyin - matrixsakini - 05-25-2013

Apple store da radio diye bir uygulama var. En popular radyo uygulaması sanırım. Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Bu uygulama ya Japan Fans linkii ekleyerek dinleyebiliyorsunuz Bravo

Cvp: Cep Telefonundan Radio Japan-Fans Dinleyin - Toruga - 05-27-2013

Android'de yer alan Tune In uygulamasının içinde de radyo mevcut, muhtemelen diğer uygulamalarda da vardır inceleyemedim henüz. smile

Cvp: Cep Telefonundan Radio Japan-Fans Dinleyin - SPAWN-TheUndead - 05-28-2013

Marketten winapı indirin?

Cvp: Cep Telefonundan Radio Japan-Fans Dinleyin - Astral - 07-13-2013

Android tablette "Tune In" ile radyoyu açamadığım için (ücretli ve ücretsiz versiyonların listesinde kayıtlı olduğu halde) denediğim farklı programlar sonucunda "mediaU Radio" programında başarıya ulaştım. Bu programın listesinde de radyo kayıtlı ve sorunsuz çalışıyor.

Cvp: Cep Telefonundan ve Tabletlerden Radio Japan-Fans Dinleyin - nana-chan - 07-13-2013

(07-13-2013, Saat:02:49 PM)Astral yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Android tablette "Tune In" ile radyoyu açamadığım için (ücretli ve ücretsiz versiyonların listesinde kayıtlı olduğu halde) denediğim farklı programlar sonucunda "mediaU Radio" programında başarıya ulaştım. Bu programın listesinde de radyo kayıtlı ve sorunsuz çalışıyor.

Benim telefonumdada Tune in Radio var ve Radio Japan-Fans çalışmıyor. mediaU Radio telefonuma olursa bende deneyeceğim. Umarım olur smile

Cvp: Cep Telefonundan ve Tabletlerden Radio Japan-Fans Dinleyin - Toruga - 07-13-2013

Tune in Radio ile ilgili bir sıkıntı var gibi gözüküyor, yukarıdaki mesajı yazdığım zamanlarda çalışıyordu tablette. Web sitelerinde radyo dinlenebiliyor, tablet uygulamasında sorun olsa gerek. Astral'in söylediği program kullanılarak tablet üzerinden radyo dinlenebilir.

Cvp: Cep Telefonundan ve Tabletlerden Radio Japan-Fans Dinleyin - nana-chan - 07-13-2013

Ben telefondan denedim ücretsiz programı indirdim ama satın al diyor Sad
Başka programlar keşfetmeliyim Big Grin

Cvp: Cep Telefonundan ve Tabletlerden Radio Japan-Fans Dinleyin - Astral - 07-13-2013

(07-13-2013, Saat:07:56 PM)nana-chan yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Ben telefondan denedim ücretsiz programı indirdim ama satın al diyor Sad
Başka programlar keşfetmeliyim Big Grin

Hangisi satın al diyor ?