![]() |
|
Ne Çeviriyoruz / Çevireceğiz? - Baskı Önizleme +- Japan-Fans / Japonya Hakkında Her Şey! (https://www.japan-fans.com) +-- Forum: Forum Hakkında (https://www.japan-fans.com/forumdisplay.php?fid=50) +--- Forum: Japan-Fans Çeviri Grubu (https://www.japan-fans.com/forumdisplay.php?fid=185) +--- Konu Başlığı: Ne Çeviriyoruz / Çevireceğiz? (/showthread.php?tid=1125) |
RE: Ne Çeviriyoruz / Çevireceğiz? - Toruga - 01-27-2021 Mogura no Uta serisinin ikinci filmi olan Mogura no Uta: Hong Kong Kyōsō-Kyoku (The Mole Song: Hong Kong Capriccio)'yu çeviriyorum. İlk film çevrilmiş ama ikinci filmi çevrilmemiş. Bu hafta içinde paylaşabilmeyi ümit ediyorum. RE: Ne Çeviriyoruz / Çevireceğiz? - euribia - 03-07-2021 Itazurana Kiss (イタズラなKISS) filmini çeviriyorum. RE: Ne Çeviriyoruz / Çevireceğiz? - Toruga - 04-01-2021 ![]() "Tsubaki Factory - Ishiki Takai Otome no Dilemma" bir sorun olmazsa Cumartesi forumda ve Youtube kanalımızda. ![]() RE: Ne Çeviriyoruz / Çevireceğiz? - Toruga - 04-03-2021 (04-01-2021, Saat:09:31 PM)Toruga yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. İlk defa Youtube'un "İlk Gösterim" özelliğinden yararlanacağız bu çevirinin ilk yayını için. Bugün saat 18:00'de kanalımızdan izleyebilirsiniz. Başlığı da arkasından açılacak.
![]() RE: Ne Çeviriyoruz / Çevireceğiz? - IDPeaceM - 04-19-2021 Yeni bir çeviri programı oluşturdum. Normalde geçtiğimiz aylarda bitmesi gereken dizilerimiz benim okulum yüzünden aksamıştı. Şimdi yeniden bir program oluşturdum. Pek tabii yine söz olarak değil de, hani önümüzü görmek açısından bir program diyelim Bunlar güncel giden diziler dışındaki dizilerimiz tabii ki. Güncellerin de sadece adlarının olduğu bir gönderi daha ekleyeceğim. Onların geliş zamanları belli olmadığı için buraya yazmadım Elimden geldiğince buna göre (veya bir gün sarkma olacak şekilde) yol almaya çalışacağım. Şimdiden teşekkür ediyorum takip edenlere 20 Nisan: Anone 8. Bölüm 21 Nisan: Crisis 5. Bölüm 22 Nisan Tengoku: 6. Bölüm 23 Nisan Okane no: 4. Bölüm Final 24 Nisan Kishibe Rohan: 2. Bölüm 25 Nisan Anone 9. Bölüm 26 Nisan Crisis 6. Bölüm 27 Nisan Anone 10. Bölüm (Final) 28 Nisan Denei Shojo 2. Ve 3. Bölüm 29 Nisan Kishibe Rohan 3. Bölüm (Final) 30 Nisan: Signal SP 1 Mayıs: Seirei 2. Sezon 1. Bölüm 2 Mayıs: Seiten o Tsuke 1. Bölüm 3 Mayıs: Seire 2. Sezon 2. Bölüm 4 Mayıs: Tengoku 7. Bölüm 5 Mayıs: Tengoku 8. Bölüm 6 Mayıs: Denei Shojo 4. Ve 5. Bölüm 7 Mayıs: Hanzawa Naoki 4. Bölüm 9 Mayıs: 99.9 Criminal Lawyer 2. Bölüm 11 Mayıs: Tengoku 9. Bölüm 13 Mayıs: Seiten 2. Bölüm 14 Mayıs: Seiten 3. Bölüm 15 Mayıs: Dene 6-7 Bölüm 16 Mayıs: Hanzawa Naoki 4. Bölüm 18 Mayıs: Tengoku 10. Bölüm (Final) RE: Ne Çeviriyoruz / Çevireceğiz? - IDPeaceM - 04-28-2021 DEVAM EDEN GÜNCEL DİZİ ÇEVİRİLERİ Koi wa Deep ni Renai Mangaka Kikazaru Koi wa Ryuu ga Atte Watashi no Otto wa Kimi to Sekai ga Owaru Hi ni 2. Sezon Nemesis Takane to Hana-san Kikazaranai Koi niha Ryuu ga Atte (Kikazaru spin-off yapımı) MAYIS AYINDA YAYINA BAŞLAYACAK OLAN DİZİLER Seiten wo Tsuke Signal SP RE: Ne Çeviriyoruz / Çevireceğiz? - euribia - 05-01-2021 GTO: Great Teacher Onizuka (GTO: グレート ティーチャー オニヅカ) (2012) dizisinin çevirisine başladım. RE: Ne Çeviriyoruz / Çevireceğiz? - Toruga - 05-06-2021 ![]() ANGERME - Umaku Ienai çevirisi yarın 21:00'de Youtube kanalımızda olacak. Kanala abone olup bildirimleri açarak yeni videolardan haberdar olabilir ve elbette videonun ilk gösterimine katılabilirsiniz. RE: Ne Çeviriyoruz / Çevireceğiz? - Toruga - 05-21-2021 ![]() Morning Musume '15 - Oh My Wish! son kontrollerde, bir aksilik olmazsa yarın paylaşmış olurum. ![]() RE: Ne Çeviriyoruz / Çevireceğiz? - euribia - 08-25-2021 Tokyo Kouen (2011) filminin çevirisine başladım. |