Japan-Fans / Japonya Hakkında Her Şey!

Tam Versiyon: Güncellemeler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Bildirim maillerinde yaşanan sorunu çözmüş gibi gözüküyoruz. Şifre yenileme mailleri, özel mesaj duyuruları ve buna benzer mailler şu anda gönderilmektedir.
Hello! Project kategorisine Up-Front'a Bağlı Diğer Grup ve Solistler bölümü açıldı. Bu bölüm Hello! Project kapsamında yer almayan ama yine Hello! Project grupları gibi Up-Front'a bağlı olan diğer idol grupları ve solistlerini kapsayacak. Zaten bir çoğunun ya Tsunku ile ya da Hello! Project'le bir bağlantısı olduğundan ve benzer sitelerde de böyle alındığından biz de bu şekilde sürdüreceğiz. İçerik zamanla zenginleşip alt kategorilere ayrılabilir.
Momoiro Clover Z grubuna özel bölüm açılmıştır.
Forumda mesajlara yan yana eklenen resimlerin alt alta gözükmesi sorunu çözülmüştür.
- Hello! Project ve Johnny & Associates kategorileri güncellendi.
- Popüler Johnny's Grupları kategorisine Sexy Zone özel bölümü açıldı.
Anasayfaya Twitter widget'i eklendi. Forum hesabımızdan gelen en son twitleri görebilir, retweet edebilir, favorilerinize ekleyebilir hatta yanıtlayabilirsiniz.
Forumda bakım ve güncelleme çalışması yapılmıştır. Bir sorun gözükmüyor ama ola ki bir şeyle karşılaşırsanız bana ulaşın lütfen.
Mesaj editörüne Spoiler simgesi eklenmiştir. Bu simge ile spoiler kodunu direk açıp kapatabilirsiniz. Simgeyi göremeyenler tarayıcısının önbelleğini temizlemeli.
Sailor Moon özel bölümü açılmıştır.

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
J-Models (Japon Modeller) bölümü açılmıştır.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17