Yorumları: 17,236
Konuları: 2,036
Aldığı Teşekkür Sayısı: 2,370 mesajda toplam 3,478 teşekkur aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 4,906
Rep Puanı:
94
02-28-2017, Saat:12:00 AM
"Türkiye'nin Japonya Platformu" Japan-Fans 6 Yaşında!
28 Şubat 2011 tarihinde yayına başlayan ve kurulduğu günden bu yana Japon severlerin buluşma noktası olan Japan-Fans bugün 6 yaşına bastı. Japonya hakkında her şeyi paylaşmaya, Japon kültürünü tanıtmaya, Japon severlere hizmet etmek yanında yeni Japon severler oluşturmaya yönelik faaliyetlerini kurulduğu günden bu yana gerçekleştirmeye çalışan forumumuz tamamen gönüllülük esasına dayanarak, özveriyle çalışan yönetici, moderatör ve üyelerimizle bugün gerçekten büyük bir oluşum haline gelmeyi başardı.
Japan-Fans olarak sadece basit bir forum sitesi değil, kocaman bir aile olduk. Tamamen gönüllü olarak, değerli vakitlerimizden fedakarlık ederek Japon kültürünü tanıtıcı çalışmalar yaptık, yapılan çalışmaları destekledik, Türkiye'de Japon kültürünü seven kişiler olduğunu gösterdik. Gücümüz yettiğince, var oldukça bu çalışmalarımızı sürdürmeye niyetliyiz.
Bu güne gelene kadar bizi herhangi bir şekilde destekleyen, yanımızda olan, yardımcı olmaya çalışan tüm üyelerimize, yöneticilerimize, kurumlara, web sitelerine, şahıslara çok teşekkür ederiz. Yanımızda olmanızın verdiği güçle bugüne kadar gelmeyi başardık. Lütfen desteğinizi bundan sonra da bizden esirgemeyin.
Birlikte daha güçlü, daha büyük bir site olmak için çalışmaya devam edelim. Japonya'yı birlikte daha çok tanıyalım ve tanıtalım.
Japan-Fans, bu günlere kadar gelebildiğini görmek mutluluk verici. Doğum günün kutlu olsun, bizimle yaşamaya devam et!
Yorumları: 116
Konuları: 14
Aldığı Teşekkür Sayısı: 16 mesajda toplam 21 teşekkur aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 57
Rep Puanı:
2
02-28-2017, Saat:12:07 AM
Mutlu Yıllar Japan-Fans!
1 üye bu mesaja teşekkür etti:1 üye bu mesaja teşekkür etti:
• Toruga
Yorumları: 4,559
Konuları: 487
Aldığı Teşekkür Sayısı: 610 mesajda toplam 926 teşekkur aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 612
Rep Puanı:
62
02-28-2017, Saat:12:13 AM
J-Rock Indeksine konu bakmak için girdiğimde yenilenmiş logoyu gördüm ve ilk tepkim şu oldu: "Ne? o.O Cidden altı sene olmuş mu?!"
Maşallah bu güzel foruma. Daha nice altılı seneler görür umarım. (on altı, yirmi altı, otuz altı...) Neyse abartmayayım. -.-
Doğum günün kutlu olsun Japan-Fans.  Her daim varlığını sürdürmen, Japonya severlere yararlı bilgiler vermeye devam etmen dileğiyle...
• Toruga
Yorumları: 10,731
Konuları: 1,325
Aldığı Teşekkür Sayısı: 2,266 mesajda toplam 3,654 teşekkur aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 725
Rep Puanı:
55
02-28-2017, Saat:10:19 AM
Mutlu yıllar Japan-Fans  nice dolu dolu senelere
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
• Toruga
Yorumları: 12,328
Konuları: 1,375
Aldığı Teşekkür Sayısı: 1,682 mesajda toplam 2,110 teşekkur aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 1,889
Rep Puanı:
41
02-28-2017, Saat:05:07 PM
6 sene ne çabuk geçmiş... Forumun ilk günlerinden beri burdayım, gerçekten çok güzel insanlarla tanıştım, ortak yönlerimizin olduğu insanları görünce daha da mutlu oldum. Bu forumda olmak benim için evimde olmak gibi, bugüne kadar beraber emek gösterdiğimiz bütün üyelerimize bir kez de ben teşekkür ediyorum. Nice nice senelere.
悲しい歌に愛がしらけてしまわぬ様に
• Toruga
Yorumları: 6,496
Konuları: 730
Aldığı Teşekkür Sayısı: 2,010 mesajda toplam 2,676 teşekkur aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 4,269
Rep Puanı:
39
02-28-2017, Saat:07:07 PM
Sadece 2 senedir burada olmama rağmen, çok şey öğrendim! Açıkçası şimdi hayatımın vazgeçilmez bir bölümü olan birçok şeyi burada ilk kez tanıdım. Bunun için sizlere çok büyük bir teşekkür borçluyum! Zaman çok çabuk geçiyor, sanki daha dün Japan-Fans ile tanıştım, yine de hala ilk günkü heyecan ve mutlulukla buradayım!
Mutlu Yıllar Japan-Fans, her şey için teşekkürler!
Johnny's <3 Hello! Project <3 LDH
"Don't treat me like a fool just because I'm girl. I'm just killing time with you, you better thank me."
• Toruga
Yorumları: 3,168
Konuları: 474
Aldığı Teşekkür Sayısı: 865 mesajda toplam 1,048 teşekkur aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 1,895
Rep Puanı:
20
03-01-2017, Saat:01:23 PM
Japan-Fansa iyi dileklerimi sunuyor, Kocaman kucak dolu mutlu ve aynı zamanda aileninde parçası olan sevecen üyeleriyle beraber nice beraberliklerin ve iyi anılarla koca bir sene geçirmesini diliyorum.
Mutlu Yıllar Japan-Fans. Nice uzun,mutlu, sevecenli senelere 
2 üye bu mesaja teşekkür etti:2 üye bu mesaja teşekkür etti:
• Toruga, ~Haruna~
Yorumları: 489
Konuları: 90
Aldığı Teşekkür Sayısı: 65 mesajda toplam 125 teşekkur aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 130
Rep Puanı:
22
03-01-2017, Saat:06:39 PM
Zaman gerçekten çok çabuk geçiyor. Mutlu yıllar Japan-Fans.  Japan-Fans'ı bu günlere getiren, emek veren, destekleyen herkese teşekkürler...
~
2 üye bu mesaja teşekkür etti:2 üye bu mesaja teşekkür etti:
• Toruga, ~Haruna~
Yorumları: 142
Konuları: 3
Aldığı Teşekkür Sayısı: 9 mesajda toplam 15 teşekkur aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 6
Rep Puanı:
4
03-01-2017, Saat:09:53 PM
Benim de 4 sene olmuş vay be! Umarım bu site hep böyle kalmaya devam eder
• Toruga
|