Hoşgeldin, Ziyaretçi
Sitemizden yararlanabilmek için Kayıt olmalısınız.

Kullanıcı Adı/E-Posta:
  

Şifreniz:
  





Forumda Ara

(Gelişmiş Arama)

Forum İstatistikleri
» Toplam Üyeler: 15,562
» Son Üye: osexanic
» Toplam Konular: 12,599
» Toplam Yorumlar: 130,222

Detaylı İstatistikler

Kimler Çevrimiçi
Toplam: 26 kullanıcı aktif
» 0 Kayıtlı
» 23 Ziyaretçi
Applebot, Google, Yandex

Son Aktiviteler
Hello! Project (ハロー!プロジェク...
Forum: Hello! Project Genel
Son Yorum: Toruga
2 saat önce
» Yorumlar: 3
» Okunma: 2,011
Aimyon (あいみょん)
Forum: J-Pop (Japon Pop Müziği)
Son Yorum: ~Haruna~
4 saat önce
» Yorumlar: 11
» Okunma: 1,607
ST Aka to Shiro no Sousa ...
Forum: J-Drama Online
Son Yorum: alisha
4 saat önce
» Yorumlar: 3
» Okunma: 199
Pocket Morning Haftalık S...
Forum: Morning Musume Hakkında
Son Yorum: ~Haruna~
4 saat önce
» Yorumlar: 35
» Okunma: 14,060
Miku Tanaka (田中美久) (Team ...
Forum: HKT48 Galerisi
Son Yorum: ~Haruna~
5 saat önce
» Yorumlar: 19
» Okunma: 6,484
Mizuho Yamada (山田みずほ) (Me...
Forum: SKE48 Galerisi
Son Yorum: Toruga
7 saat önce
» Yorumlar: 13
» Okunma: 8,102
Tatta Hitotsu no Koi (たった...
Forum: J-Drama (Japon Dizileri)
Son Yorum: ~Haruna~
11 saat önce
» Yorumlar: 4
» Okunma: 2,563
L'Arc~en~Ciel - Alone en ...
Forum: Klip / PV Çevirileri
Son Yorum: Trehaloz
Bugün, Saat:12:41 AM
» Yorumlar: 6
» Okunma: 4,115
Tsubaki Factory (つばきファクトリ...
Forum: Tsubaki Factory Hakkında
Son Yorum: ~Haruna~
Dün, Saat:02:33 PM
» Yorumlar: 68
» Okunma: 11,249
Johnny's Jr. (ジャニーズJr.) ...
Forum: Johnny's Jr. (ジャニーズJr.)
Son Yorum: ~Haruna~
Dün, Saat:02:04 PM
» Yorumlar: 8
» Okunma: 3,426

 
  A Summer Day, Your Voice (夏ノ日,君ノ声) (2015)
Yazar: livzyliz - 08-07-2019, Saat:09:36 PM - Forum: J-Movie (Japon Filmleri) - Yorumlar (3)

A Summer Day, Your Voice
[Resim: Natsu_no_Hi%2C_Kimi_no_Koe-p1.jpg]

Filmin Adı: A Summer Day, Your Voice
Japonca Adı: 夏ノ日,君ノ声
Yönetmen: Tomoyuki Kamimura
Yazar: Tomoyuki Kamimura
Görüntü Yönetmeni: Yoshiki Nomura
Çıkış Tarihi: 24 Ekim 2015
Süresi: 94 Dakika
Oyuncular:
Shono Hayama
Chika Arakawa
Seika Furuhata
Kengo Oguchi
Wakana Matsumoto
Maiko Kikuchi
Konusu:
Karıştığı bir kavga sonucu hastahaneye düşen Tetsuo, orada tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanan işitme engelli ve konuşamayan Maiko ile tanışır. Tetsuo taburcu olsa bile her gün Maiko’yu ziyaret eder ancak Maiko’nun durumu gittikçe kötüleşiyordur.
Kaynak: Asianwiki
Çeviri: livzyliz

Bu konuyu yazdır

  Kobayashi Hikaru (小林ひかる)
Yazar: ~Haruna~ - 08-05-2019, Saat:08:19 PM - Forum: Solistler ve Grup Üyeleri - Yorum Yok

Kobayashi Hikaru (小林ひかる)

[Resim: kdB1On.jpg]

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

*Adı: Kobayashi Hikaru (小林ひかる)
*Takma Adı: Hikaru (ひかる
*Doğum Tarihi: 19 Nisan, 1994
*Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
*Kan Grubu: AB
*Boyu: 163 cm
*Burcu: Koç

*Özel Yeteneği: Amuda kalkmak
*Hobileri: Alışveriş, küpe koleksiyonu
*Yapabildiği Yemekler: Karaage, takikomi gohan
*En Sevdiği Spor: Badminton
*Tek Kelimeyle Kişiliği: İnatçı
*Cezbedici Yönü: Kalın kaşları
*Grupları: PINK CRES. (2016-)

Kobayashi Hikaru (小林ひかる), UP-FRONT CREATE'e bağlı PINK CRES. üyesidir.

Hakkında Bilgiler:

* "Ojamajo Doremi" hayranıdır.
* Haziran, 2016'da ehliyet aldı.
* İlkokulda piyano çalmayı öğrendi ancak sonradan unuttu.
* SKY PerfecTV! Twitter dizisi "Fuusen no Yukue"de yer aldı.
* Giyim mağazası, kafe, kitapçı ve organizasyon şirketinde yarı-zamanlı çalıştı. Aralarında en eğlenceli olarak giyim mağazasını buluyor.
* Seçmeleri geçene kadar sadece Hello! Project şarkıları dinliyordu. Son zamanlarda, Flower grubunu ve diğer kadın şarkıcıların yavaş ve sakin şarkılarını sevmeye başladı.

Kaynak: Hello! Project Wiki
Çeviri: ~Haruna~

Bu konuyu yazdır

  Maison book girl
Yazar: ~Haruna~ - 08-04-2019, Saat:09:12 PM - Forum: J-Pop (Japon Pop Müziği) - Yorumlar (2)

Maison book girl

[Resim: kA4PyR.jpg]

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Maison book girl, Tokuma Japan Communications'a bağlı Japon pop idol grubudur. Grup, 2014'te eski BiS üyesi Koshouji Megumi tarafından kuruldu ve yapımcılığını Sakurai Kenta yaptı. Grup adı, Bukuga (ブクガ) veya MBG olarak kısaltılabilir.

Grup, Birleşik Krallık çıkışını 2017'de Read The Air Records altında yaptı. Mayıs, 2018'de ilk Birleşik Krallık turuna çıktı.

Üyeler:

Koshouji Megumi (コショージメグミ)

[Resim: kA4n2Y.jpg]

Takma Adı: Coshotan
Doğum Tarihi: 28 Eylül, 1993
Burcu: Terazi

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Yagawa Aoi (矢川葵)

[Resim: kA4ymx.jpg]

Doğum Tarihi: 1 Nisan, 1994
Burcu: Koç

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Dijital Single'ları:

[2017.10.10] ON THE LINE

Inoue Yui (井上唯)

[Resim: kA4uyp.jpg]

Takma Adı: Yuimaaru (ゆいまーる)
Doğum Tarihi: 13 Eylül, 1994
Doğum Yeri: Fukuoka, Japonya
Burcu: Başak

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

* Oyasumi Hologram üyesi Kanamiru ile yakın arkadaştır.

Wada Rin (和田輪)

[Resim: kA4xiy.jpg]

Doğum Tarihi: 14 Mart, 1995
Burcu: Balık

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

* Gruba 27 Mart, 2015'te katıldı.
* Rinne Mui adıyla eski Dear Stage idolüdür.

Eski Üye:

Soumoto Kaori (宗本花音里) (27 Mart, 2015'te ayrıldı.)

-Diskografi-

Albümler:

[2015.09.23] bathroom (Indies)
[2017.04.05] image
[2018.11.21] yume

Mini-Albümler:

[2016.03.30] summer continue (Indies)

Single'lar:

[2015.03.14] white
[2015.03.14] black
[2016.11.30] river (cloudy irony)
[2017.07.19] 412
[2017.12.13] cotoeri
[2018.06.20] elude
[2019.04.03] SOUP
[2019.07.31] umbla

Dijital Single'lar:

[2017.02.15] faithlessness

Kaynak: generasia, JPop Wiki
Çeviri: ~Haruna~

Bu konuyu yazdır

  İçinden Ne Geçiyor? #2
Yazar: Toruga - 08-03-2019, Saat:08:39 PM - Forum: Forum Oyunları - Yorumlar (1)

Diğer konudaki fazla mesaj ve sayfa sayısı nedeniyle 2. konumuzu başlatıyoruz. İçinizden geçeni diğer üyelerle paylaşabileceğiniz başlığımızdır.

Bu konuyu yazdır

  Yonezu Kenshi - Umi no Yuurei (Spirits Of The Sea) (Türkçe Altyazılı)
Yazar: livzyliz - 08-02-2019, Saat:06:26 PM - Forum: Klip / PV Çevirileri - Yorumlar (4)

Yonezu Kenshi - Umi no Yuurei (Spirits Of The Sea) (Türkçe Altyazılı)

Vimeo:
 


Bu konuyu yazdır

  Denei Shojo: Video Girl Ai (電影少女) (2018)
Yazar: livzyliz - 08-01-2019, Saat:05:58 PM - Forum: J-Drama (Japon Dizileri) - Yorum Yok

Denei Shojo: Video Girl Ai 

[Resim: poster.jpg]

Dizinin Adı: Denei Shojo: Video Girl Ai 
Japonca Adı: 電影少女
Yönetmen(ler): Yukinori Makabe, Kuzaki Seki, Kenji Kuwajima
Yazan: Kohei Kiyasu
Yayınlandığı Kanal: Tv Tokyo
Bölüm Sayısı: 12
Başlangıç Tarihi: 13 Ocak 2018
Bitiş Tarihi: 31 Mart 2018

Konusu:

Sho Moteuchi bir lise öğrencidir. Annesi ve babasının boşnamasının ardından amcası ile yaşamaya başlar. Sho okulda sınıf arkadaşı Nanami’den hoşlanmaktadır fakat Nanami arkadaşı Tomoaki’den hoşlanıyordur. Bir gün amcasının evinde eski, kırık bir video kaset oynatıcı bulur. Sho bu video kaset oynatıcısını tamir eder ve ekranda bir kız belirir. Kız kendini Video Girl Ai olarak tanıtmaktadır. Daha sonra kasetten çıkarak Sho ile 3 aylığına yaşamaya başlar.

Oyuncular:

Nanase Nishino
Shuhei Nomura
Marie Iitoyo
Hiroya Shimizu
Karen Otomo
Shigeyuki Totsugi
Jun Murakami 

Kaynak: Asiawiki
Çeviri: livzyliz 

Bu konuyu yazdır

  ClariS - Hitorigoto (2017)
Yazar: Toruga - 07-31-2019, Saat:09:05 PM - Forum: 2017 - Yorum Yok

ClariS - Hitorigoto (2017)

[Resim: J1fJI7.jpg]

Sanatçı: ClariS
Single Adı: Hitorigoto
Tür: J-Pop, Anime
Çıkış Tarihi: 26.04.2017
Katalog Numarası: VVCL-1013 (Anime Edition)

Tracklist:

01. Hitorigoto (ヒトリゴト)
02. Irodori (イロドリ)
03. Butterfly Regret
04. Hitorigoto -TV MIX-

MP3 / 320 kbps

Download:

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Bu konuyu yazdır

  Tenki no Ko (天気の子) (2019)
Yazar: ~Haruna~ - 07-30-2019, Saat:11:01 PM - Forum: Anime Tanıtımları - Yorum Yok

Tenki no Ko (天気の子)

[Resim: kf2NLG.jpg]

Adı: Tenki no Ko
Japonca Adı: 天気の子
Türü: Dram, Fantastik, Romantik, Yaşamdan Kesitler
Yönetmen: Shinkai Makoto
Yazar: Shinkai Makoto
Yayın Tarihi: 19 Temmuz, 2019
Süre: 114 dk.
Distribütör: Toho
Dil: Japonca
Ülke: Japonya

Konusu:

Lisedeki ilk yılının yazında, Hodaka yaşadığı adadan kaçarak Tokyo'ya gider. Kısa sürede ekonomik ve kişisel sınırlarına ulaşır. Ayrıca hava her zamankinden karanlık ve yağmurludur. Hodaka, günlerini yalnızlık içerisinde geçirirken sonunda gizemli bir derginin yazarı olarak iş bulur. Bir gün, kalabalık bir sokak köşesinde Hina ile tanışır. Bu neşeli ve kararlı kız, tuhaf ve bir o kadar olağanüstü yeteneğe sahiptir, yağmuru durdurabiliyor ve havayı aydınlatabiliyordur. 

Fragman:



Kaynak: MyAnimeList, Wikipedia
Çeviri: ~Haruna~

Bu konuyu yazdır

  Junna Ito (伊藤純奈)
Yazar: ~Haruna~ - 07-30-2019, Saat:05:54 PM - Forum: Grup Üyeleri - Yorum Yok

Junna Ito (伊藤純奈)

[Resim: kfiOKy.jpg]

Adı: Junna Ito (伊藤純奈)
Takma Adı: Junna (じゅんな)
Doğum Tarihi: 30 Kasım, 1998
Doğum Yeri: Yokohama, Kanagawa, Japonya
Kan Grubu: A
Boyu: 166 cm

Profesyonel Bilgiler:

Grubu: Nogizaka46
Takım: 2. Nesil
Çıkış: Mayıs, 2013
Ajansı: N46Div.

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Hakkında Bilgiler:

En Sevdiği Anime: "K-On!", "Tamako Market"
En Sevdiği Karakterler: Ariel (The Little Mermaid), My Melody
En Sevdiği Renk: Beyaz, açık mavi, lavanta, pembe
En Sevdiği Yiyecekler: Yeşil çay, pembe konpeito, yoğurt içeceği

* MeiMei adlı erkek kedisi var.
* Shodo (Japon kaligrafisi) 7. Seviye "Dan" sahibidir.
Bu seviye, olabilecek en yüksek ikinci seviyedir ve ulaşabilmek için özel testlerden geçmek gerekir.

Yer Aldığı Diziler:

Zambi (Hulu / 2019)

Yer Aldığı Sahne Oyunları:

Girls Revue (2019)
Nanairo Inko (2018)
Sannin Shimai (2018)
Inuyasha Stage Play (2017)

Yer Aldığı Varyete Şovları:

Ramen Walker TV 2
Nogizaka46 no Gakutabi! (2017-)

Kaynak: Stage48
Çeviri: ~Haruna~

Bu konuyu yazdır

  Moeka Yahagi (矢作萌夏) (Team K) Gifleri
Yazar: ~Haruna~ - 07-29-2019, Saat:09:24 PM - Forum: AKB48 Galerisi - Yorumlar (1)

Moeka Yahagi (矢作萌夏) (Team K) Gifleri

Bu başlık altında Moeka Yahagi gifleri paylaşılabilir.

Bu konuyu yazdır