Hoşgeldin, Ziyaretçi
Sitemizden yararlanabilmek için Kayıt olmalısınız.

Kullanıcı Adı/E-Posta:
  

Şifreniz:
  





Forumda Ara

(Gelişmiş Arama)

Forum İstatistikleri
» Toplam Üyeler: 17,322
» Son Üye: Hejanur
» Toplam Konular: 12,762
» Toplam Yorumlar: 131,025

Detaylı İstatistikler

Kimler Çevrimiçi
Toplam: 26 kullanıcı aktif
» 0 Kayıtlı
» 24 Ziyaretçi
Google, Yandex

Son Aktiviteler
Murota Mizuki (室田瑞希)
Forum: Grup Üyeleri
Son Yorum: Toruga
Dün, Saat:07:52 PM
» Yorumlar: 8
» Okunma: 2,715
AKB48 Wallpaper'ları
Forum: AKB48 Galerisi
Son Yorum: livzyliz
Dün, Saat:07:50 PM
» Yorumlar: 16
» Okunma: 10,985
Sakura Endo (遠藤 さくら)
Forum: Grup Üyeleri
Son Yorum: ~Haruna~
Dün, Saat:07:47 PM
» Yorumlar: 0
» Okunma: 21
Sae Murase (村瀬紗英) (Team N...
Forum: NMB48 Galerisi
Son Yorum: ~Haruna~
Dün, Saat:07:13 PM
» Yorumlar: 6
» Okunma: 1,950
AKB48 - Haberler
Forum: AKB48 Hakkında
Son Yorum: ~Haruna~
Dün, Saat:06:33 PM
» Yorumlar: 685
» Okunma: 368,850
Mizuki Yamauchi (山内瑞葵) (T...
Forum: Grup Üyeleri
Son Yorum: livzyliz
Dün, Saat:06:19 PM
» Yorumlar: 0
» Okunma: 26
Keyakizaka46 Individual ...
Forum: Diğer Çeviriler
Son Yorum: livzyliz
01-21-2020, Saat:06:59 PM
» Yorumlar: 4
» Okunma: 698
Rei Jonishi (上西怜) (Team B...
Forum: Grup Üyeleri
Son Yorum: ~Haruna~
01-21-2020, Saat:05:13 PM
» Yorumlar: 0
» Okunma: 43
Yeni Konu Bildirimi
Forum: Duyurular
Son Yorum: ~Haruna~
01-21-2020, Saat:04:49 PM
» Yorumlar: 2,711
» Okunma: 1,132,652
Last Idol (ラストアイドル)
Forum: J-Pop (Japon Pop Müziği)
Son Yorum: livzyliz
01-21-2020, Saat:03:23 PM
» Yorumlar: 0
» Okunma: 44

 
  Sakura Endo (遠藤 さくら)
Yazar: ~Haruna~ - Dün, Saat:07:47 PM - Forum: Grup Üyeleri - Yorum Yok

Sakura Endo (遠藤 さくら)

[Resim: EndoDebut.jpg]

Adı: Sakura Endo (遠藤 さくら)
Doğum Tarihi: 3 Ekim, 2001
Doğum Yeri: Aichi, Japonya
Boyu: 160 cm

Profesyonel Bilgiler:

Grubu: Nogizaka46
Takım: 4. Nesil
Çıkış: 30 Kasım, 2018
Ajansı: N46Div.

Hakkında Bilgiler:

Hobileri: Kitap okumak, banyo yapmak, müzik dinleyerek uykuya dalmak
Özel Yeteneği: Yüzme, masa tenisi
En Sevdiği Yiyecekler: Mitarashi dango, osenbei, Japon tatlıları
Kulüp Faaliyeti: Üflemeli Çalgılar (Klarnet)
En Sevdiği Üyeler: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir., Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Yer Aldığı Varyete Şovları:

Nogizaka46 no Gakutabi! (乃木坂46のがくたび!) (2019)

Kaynak: Stage48
Çeviri: ~Haruna~

Bu konuyu yazdır

  Mizuki Yamauchi (山内瑞葵) (Team 4)
Yazar: livzyliz - Dün, Saat:06:19 PM - Forum: Grup Üyeleri - Yorum Yok

Mizuki Yamauchi (山内瑞葵)

[Resim: images?q=tbn%3AANd9GcTMLBkbHLyAC-7KGgr6Q...0FlZsE8nwS]

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Adı: Mizuki Yamauchi
Takma Adı: Zukkii (ずっきー)
Doğum Tarihi: 20 Eylül 2001
Doğum Yeri: Tokyo Japonya
Boyu: 160 cm
Kan Grubu: O
Ajansı: AKS

Idol Kariyer Bilgileri

Grubu: AKB48
Takımı: Team 4
Jenerasyon: 16. Jenerasyon 
Gruba Katıldığı Tarih: Aralık 2016

Hakkında Bilgiler

Hobileri: Dans etmek, Yemek yemek 
En Sevdiği Yemek: Lahana rulosu
En Sevdiği Ders: Beden eğitimi
Sakura Miyawaki’ye hayranlık duyuyor.
Gruba katılmadan önce müzikal oyuncusuydu.
Team 8 hayranı.

Senbatsu Sıralamaları

9. Senbatsu Seçmeleri - Sıralamaya Giremedi
10.Senbatsu Seçmeleri - #92

Kaynak:Stage48

Bu konuyu yazdır

  Rei Jonishi (上西怜) (Team BII)
Yazar: ~Haruna~ - 01-21-2020, Saat:05:13 PM - Forum: Grup Üyeleri - Yorum Yok

Rei Jonishi (上西怜) (Team BII)

[Resim: JonishiReiBII2019.jpg]

Adı: Rei Jonishi (上西怜)
Takma Adı: Reechan (れーちゃん)
Doğum Tarihi: 28 Mayıs, 2001
Doğum Yeri: Konan City, Shiga, Japonya
Kan Grubu: A
Boyu: 151 cm
Ajansı: Showtitle

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Hakkında Bilgiler:

En Sevdiği Yiyecek: Omurice, graten

* Eski NMB48 üyesi Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.'nin kız kardeşidir.

Takım Geçmişi:

--------------------------------------------------
NMB48 Kenkyuusei → Team BII
--------------------------------------------------


28 Haziran, 2016'da NMB48'te Kenkyuusei üyesi olarak katıldı.
12 Ekim, 2017'de Team BII'e terfi etti. (NMB48 Arena Turu 2017)

AKB48 Senbatsu Seçimleri:

9. Senbatsu Seçimleri
- Sıralamaya giremedi.
10. Senbatsu Seçimleri - #98 (The 10th AKB48 World Senbatsu Sousenkyo Kinen Waku)

Kaynak: Stage48
Çeviri: ~Haruna~

Bu konuyu yazdır

  Last Idol (ラストアイドル)
Yazar: livzyliz - 01-21-2020, Saat:03:23 PM - Forum: J-Pop (Japon Pop Müziği) - Yorum Yok

Last Idol (ラストアイドル)

[Resim: images?q=tbn%3AANd9GcR3ev7DfF5IeFv2HHPeY...4DduqkuCs0]


Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Last Idol 2017’de Akimoto Yasushi tarafından kurulmuş Japon pop grupudur. Grup aynı adı taşıyan bir yarışma ile kuruldu. Ajansı Twin Planet’tir.

Üyeler (Alt Gruplar)

Choux Cream Rockets


LaLuce


Good Tears


Someday Somewhere


Love Cocchi


2. Jenerasyon


Eski Üyeler


Diskografi

Single’lar

[2017.12.20] Bandwagon (バンドワゴン)
[2018.04.18] Kimi no Achoo! (君のAchoo!)
[2018.08.01] Suki de Suki de Shouganai (好きで好きでしょうがない)
[2018.10.24] Everything will be all right
[2018.12.05] Ai Shika Buki ga Nai (愛しか武器がない)
[2019.04.17] Otona Survivor (大人サバイバー)
[2019.09.11] Seishun Train (青春トレイン)

Kaynak: generasia

Bu konuyu yazdır

  NO NAME - Kibou ni Tsuite (希望について)
Yazar: livzyliz - 01-21-2020, Saat:01:38 PM - Forum: Alt Grup ve Solistlerin Şarkı Sözleri - Yorum Yok

NO NAME - Kibou ni Tsuite (希望について)

[Resim: images?q=tbn%3AANd9GcQc4S-9plUPtrAiQ1STJ...Tnp-pXEwM-]

Şarkıyı Söyleyen Üyeler

Watanabe Mayu, Nakaya Sayaka, Sato Amina Ishida Haruka, Yagami Kumi, Sato Sumire, Hata Swako, Mita Mao, Iwata Karen

Kanji

その手 伸ばしても
今は(今は)届かないよ
僕たちの夢は
もっと(もっと)遠くにあるんだ

夜空の星だって
何億光年の彼方
暗闇の先に
輝くもの

希望について
僕は語ろう
名もなき詩人のように(ように)
熱く(熱く)
君が涙に
暮れているなら
慰めよりも
やがて(やがて)白む(白む)
空を語ろうか?

愛を探しても
すぐに(すぐに)見つからないよ
自分の方から
誰か(誰か)愛してみるんだ

こんな広い世界
運命に導かれて
たった一つだけの
光を見た

希望について
僕は語ろう
年老いた水夫のように(ように)
深く(深く)
君が何かに
傷ついたなら
手当するより
昇る(昇る)朝陽(朝陽)
僕は指差そう

人は誰もみんな
あきらめて楽になるよ
だけど夢はいつも
背を向けない

希望について
僕は語ろう
名もなき詩人のように(ように)
熱く(熱く)
君が答えに
迷ってるなら
立ち止まらずに
歩き(歩き)ながら(ながら)
希望について
僕は語ろう
名もなき戦士のように(ように)
いつか(いつか)
夢を糧(かて)にして…

Romanji

sono te nobashitemo
todakanai yo
bokutachi no yume wa
tooku ni arunda
yozora no hoshidatte
nanokukounen no kanata
kurayami no saki ni
kagayaku mono

kibou ni tsuite
boku wa katarou
na mo naki shijin no you ni (you ni)
atsuku (atsuku)
kimi ga namida ni
kureteiru nara
nagusame yori mo
yagate (yagate) shiramu (shiramu)
sora wo katarou ka?

ai wo sagashitemo
sugu ni (sugi ni) mitsukaranai yo
jibun no hou kara
dareka (dareka) aishitemirunda
konna hiroi sekai
unmei ni michibikarete
tatta hitotsu dake no
hikari wo mita

kibou ni tsuite
boku wa katarou
toshioita suifu no you ni (you ni)
fukaku (fukaku)
kimi ga nanika ni
kizutsuita nara
teate suru yori
noboru (noboru) asahi (asahi)
boku wa yubisasou

hito wa dare mo minna
akiramete raku ni naru yo
dakedo yume wa itsumo
se wo mukenai

kibou ni tsuite
boku wa katarou
na mo naki shijin no you ni (you ni)
atsuku (atsuku)
kimi ga kotae ni
mayotteru nara
tachidomarazu ni
aruki (aruki) nagara (nagara)
kibou ni tsuite
boku wa katarou
ma mo naku senshi no you ni (you ni)
itsuka (itsuka)
yume wo kate ni shite...

İngilizce

Even if we spread these hands
It won't reach
Our dreams
Are far away

Even the stars in the night sky,
After billons of light years
Beyond the darkness
They're still shining

Let me talk about hope
Like a poet without a name
Fiercely (Fiercely)
If your tears going to overflow
Instead of just comforting you
Soon, dawn will come
Let me talk about it.

Even if you searching for love
You won't find it immediately
How about
You start by loving yourself?

In this vast world
Guided by fate
I saw
A single light

Let me talk about hope
Like an aged sailor
Deeper (deeper)
If you ever
Hurt by something
Instead of just treating it
As for me,
I will point the rising sun.

Everyone, whoever it is
By giving up, they will be at ease
But,
Dreams never turn their back on you

Let me talk about hope
Like a poet without a name
Fiercely (Fiercely)
If your ever
Lost for an answer
Without stopping,
While you walk.
Let me talk about hope
Like a soldier without a name
Someday
I will live on my dream
Alııntıdır (Stage48)

Bu konuyu yazdır

  m-flo
Yazar: diadembaby - 01-21-2020, Saat:12:34 PM - Forum: Gruplar - Yorum Yok

m-flo
[Resim: m-flo.jpg]
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
m-flo, ilk kez 1999 yılında "the tripod e.p." ile ilk çıkışını yapan Japon pop - R&B - hip-hop grubudur. Aslen grup üç üyeli bir gruptu (vokalist LISA, rapçi VERBAL ve DJ ☆ TAKU), ancak 2002'de LISA solo kariyerine devam etmek için gruptan ayrıldı. 2003'te, m-flo ikili olarak devam ediyor, ancak her farklı şarkıda yeni bir sanatçıyla işbirliği yapıyordu.
Başlıca başarıları ve eleştirel beğeni toplamaları, onları Asya'daki başarılarıyla Japonya'daki en ikonik ve en etkili hip-hop prodüksiyon ekibi olarak belirledi.
Taku Takahashi ve Verbal ayrıca M-Flo dışında, Teriyaki Boyz ve Global Astro Alliance gibi uluslararası yapımcılar ve Kanye West ve Beastie Boys gibi sanatçılar ile işbirliği içinde başarılı yan projeler başlattılar.
2008 yılında, grup her üyenin kendi yan projelerine odaklanacağını belirten bir ara verdi. 14 Mart 2012'de "Square One"ın çıkartılmasıyla ara sona erdi.
2017'de LISA, ayrılmasından 15 yıl sonra gruba geri döndü. M-Flo, geçmiş yıllarını kutlamak için "UNIVERSE" adlı dijital bir derleme albümü yayınladı.
LISA ile grubun en başarılı single'ı “come again” ve onsuz m-flo ise YOSHIKA işbirliği ile “let go” oldu.
~ ÜYELER ~
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
~ DİSKOGRAFİ ~
Stüdyo Albümleri
[2000.02.23] Planet Shining
[2001.03.28] EXPO EXPO
[2004.05.26] ASTROMANTIC
[2005.08.24] BEAT SPACE NINE
[2007.03.28] COSMICOLOR
[2012.03.14] SQUARE ONE
[2013.03.13] NEVEN
[2014.03.26] FUTURE IS WOW
[2019.11.20] KYO
En İyi Albümler
[2003.03.05] The Intergalactic Collection
[2008.02.13] Award SuperNova -Loves Best-
[2009.10.07] MF10 -10th ANNIVERSARY BEST-
[2017.12.20] UNIVERSE
İşbirlikli Albümler
[2002.02.27] Sotoshigoto
[2004.03.17] m-flo inside
[2006.07.26] m-flo inside -WORKS BEST II-
[2009.03.18] m-flo inside -WORKS BEST III-
[2010.08.25] m-flo inside -WORKS BEST IV-
[2013.03.27] m-flo inside -WORKS BEST V-
Remix Albümleri
[2000.08.09] THE REPLACEMENT PERCUSSIONISTS ~Rocket Scientists In Disguise~
[2001.11.28] GRAN SONIK
[2004.09.15] ASTROMANTIC CHARM SCHOOL
[2005.11.02] DOPE SPACE NINE
[2007.09.26] electriCOLOR -COMPLETE REMIX-
[2012.12.19] m-flo DJ MIX "BON! ENKAI"
[2013.11.27] m-flo DJ MIX "ASOBON! ENKAI"
[2014.03.26] EDM-FLO
[2018.02.28] BACK2THEFUTURETHEALBUM (Dijital)
Diğer Albümler
[2001.08.29] m-flo tour 2001 EXPO EXPO (canlı albüm)
[2009.09.16] m-flo TRIBUTE ~maison de m-flo~ (tribute album)
[2011.04.20] m-flo TRIBUTE ~stitch the future and past~ (tribute album)
Single
[1998.10.24] The Way We Were (Indies)
[1998.12.02] been so long (Indies)
[1999.07.07] the tripod e.p.
[1999.09.29] Mirrorball Satellite 2012
[1999.11.25] L.O.T. (Love or Truth)
[1999.11.25] chronopsychology
[2000.02.16] Hands
[2000.04.26] Come Back To Me ~reviens moi~
[2000.06.28] the Quantum EP
[2000.09.01] How You Like Me Now?
[2001.01.17] come again
[2001.03.14] orbit-3
[2001.05.09] prism
[2001.07.25] Dispatch feat. Dev Large, Nipps & Vincent Galluo
[2001.10.31] Yours only, / Lies
[2003.06.18] REEEWIND! (m-flo loves Crystal Kay)
[2003.10.22] miss you (m-flo loves melody. & Yamamoto Ryohei)
[2004.03.17] the Love Bug (m-flo loves BoA)
[2004.11.17] let go (m-flo loves YOSHIKA)
[2005.02.23] DOPAMINE (m-flo loves EMYLI & Diggy-MO')
[2005.07.13] Loop In My Heart / HEY! (m-flo loves EMYLI & YOSHIKA / m-flo loves Wada Akiko)
[2006.06.28] Summer Time Love (m-flo loves Hinouchi Emi & Ryohei)
[2006.11.08] Love Song (m-flo loves BONNIE PINK)
[2013.02.06] LOVER
[2018.03.07] the tripod e.p.2
[2019.07.03] mortal portal e.p.
[2019.10.23] HUMAN LOST feat. J. Balvin / against all gods
Dijital Single
[2012.12.05] TONITE
[2013.05.01] A Whole New World (feat. Matt Cab)
[2013.09.11] IRONY (m-flo + daoko)
[2016.10.05] Synergy (m-flo feat. Shishido Kavka)
[2018.01.17] BACK2THEFUTUREEP1
[2018.01.24] BACK2THEFUTUREEP2
[2018.01.31] BACK2THEFUTUREEP3
[2018.02.07] BACK2THEFUTUREEP4
[2018.02.07] LISA
[2018.02.07] VERBAL
[2018.02.07] Taku Beats
[2018.02.07] Taku Synth
[2018.02.14] BACK2THEFUTUREEP5
[2018.02.21] BACK2THEFUTUREEP6
[2018.10.04] MARS DRIVE
[2019.05.22] STRSTRK
[2019.08.07] Toxic Sweet feat. JP THE WAVY
Diğer Single'lar
[2008.02.27] love comes and goes
DVD'ler
[2000.09.09] Tunnel Vision
[2001.09.27] m-flo Tour 2001 "Expo Expo"
[2003.04.13] The Intergalactic Collectors Item
[2005.02.23] Astromantic DVD
[2006.02.22] m-flo Tour 2005 Beat Space Nine at Nippon Budokan
[2007.10.31] m-flo Tour 2007 Cosmicolor at Yokohama Arena
[2010.04.07] m-flo 10 Years Special Live "we are one"
Viniller
[1998.10.24] The Way We Were
[1998.12.02] been so long
[2003.07.25] I LIKE IT / REEEWIND!
ÇEVİRİ: DiademBABY
KAYNAK: LDH Japan, generasia, WikiFandom

Bu konuyu yazdır

  LISA
Yazar: diadembaby - 01-21-2020, Saat:12:32 PM - Forum: Solistler ve Grup Üyeleri - Yorum Yok

LISA
[Resim: 108_284.jpg]
Adı: Elizabeth Sakura Narita (成田エリザベス桜)
Sahne Adı: LISA
Doğum Tarihi: 26 Ekim 1974
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya (Etnik kökeni Japonya-Kolombiya)
Kan Grubu: 0
Gruptaki Rolü: Vokalist
İlgi alanları: Müzik değerlendirmek, resim çizmek
Özel Yetenekler: Voleybol
Favori Sanatçılar: Whitney Houston, Aaliyah, Aretha Franklin, Donna Summer
Etkilendiği Sanatçılar: Cyndi Lauper, Madonna, Whitney Houston
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
LISA, LDH ve Avex Trax'ın Rythym Zone alt şirketinde şarkı söyleyen bir Japon pop şarkıcısı ve söz yazarıdır. 1993 yılında LiSA olarak ilk çıkışını yaptı ve başarısız birkaç single ardından iki ana şirketten düştü. 1998'de grubu m-flo'nun vokalisti olarak yeniden ortaya çıktı. Grupta şöhrete yükseldi, ancak 2002'de solo kariyerinde çalışmak için başarılarının zirvesinde kaldı. Ayrıldıktan 15 yıl sonra gruba geri döndü. Yıllar geçtikçe sesi hafif pop-rock, R&B ve hip-hip olarak değişmiştir ve yakın zamanda çeşitli türlerde elektronik müzik yayınlamaktadır.
Kaynak: LDH Japan, WikiFandom, generasia, Wikipedia
Çeviri: DIADEM BABY

Bu konuyu yazdır

  Taku Takahashi (高橋拓)
Yazar: diadembaby - 01-21-2020, Saat:12:31 PM - Forum: Solistler ve Grup Üyeleri - Yorum Yok

☆Taku Takahashi
[Resim: 108_283.jpg]
Adı: Ryu Young Ki (류영기)
Sahne Adı: ☆TAKU
Doğum Tarihi: 29 Mart 1974
Doğum Yeri: Yokohama, Japonya
Kan Grubu: B
Gruptaki Rolü: DJ
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
Taku Takahashi, Japon grubu m-flo'nun üyesidir. Grubun bestecisi, yapımcısı ve DJ olarak görev yapıyor. VERBAL ve LISA ile birlikte Taku, 1999 yılında m-flo'yu kurdu. Takahashi ayrıca Avex'in 20. yıl dönümü dans müziği projesi Ravex'in bir üyesiydi ve Crystal Kay, Ami Suzuki ve Rie Fu gibi müzisyenler için şarkılar ve Hikaru Utada ve Ayumi Hamasaki için remix'ler üretti. Ayrıca bir zamanlar, Hinouchi Emi'yi barındıran kendi plak şirketi Tachytelic Records'a sahipti, ancak 2006'da bu şirketin varlığı sona erdi. 2010 yılında, Takahashi Taku, dans müziği sanatçılarının yer aldığı ikinci plak şirketi TCY Recording'i başlattı. Ayrıca, Ekim 2010'da yayınlanan Gainax animasyon dizisi Panty & Stocking ile Garterbelt için müzik direktörü olarak çalışmaya başladı.
Kaynak: LDH Japan, WikiFandom
Çeviri: DIADEM BABY

Bu konuyu yazdır

  VERBAL
Yazar: diadembaby - 01-21-2020, Saat:12:29 PM - Forum: Solistler ve Grup Üyeleri - Yorum Yok

VERBAL

[Resim: 108_325.jpg]

Adı: Ryu Young Ki (류영기)
Sahne Adı: VERBAL
Doğum Tarihi: 21 Ağustos 1975
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya (Aslen Güney Koreli)
Kan Grubu: B
Gruptaki Rolü: Rapçi
Gruplar: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. ~ PKCZ® ~ Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

VERBAL, J-Urban grubu m-flo'nun üyesidir. Grubun rapçisi ve ana yazarıdır ve yapımcı olarak da görev yapıyor. Takahashi Taku ve LISA ile birlikte VERBAL, 1999 yılında m-flo grubunu kurdu. M-flo grubu dışında, VERBAL, Amuro Namie ve Koda Kumi de dahil olmak üzere, J-Pop'daki en büyük isimlerle işbirliği yaptı ve SUITE CHIC projesinin arkasındaki yaratıcılardan biriydi. 2005 yılında WISE, Nigo, Ilmari ve Rip Slyme'den Ryo-Z ile birlikte Teriyaki Boyz’un MC’lerinden biri olarak seçildi. Aynı zamanda The Rocket Scientists bir üyesiydi (INFLUENCE SPHERE ile birlikte). VERBAL ayrıca, L Universe takma adı altında iki İngilizce single yayınladı. Diğer (nadiren kullanılan) adları Vincent Galluo ve Johnny Astro'dur. VERBAL, 16 Mart 2011'de Lil Wayne, Swiss Beats, Jermaine Dupri, Nicki Minaj ve Japon DJ ve moda tasarımcısı MADEMOISELLE YULIA gibi birçok ünlü ismin bulunduğu VISIONAIR adlı ilk solo albümünü yayınladı.
VERBAL, aynı zamanda Espionage Records adlı müzik şirketinin (Avex Group'un alt şirketi Rhyth Zone'a bağlı), yapım ajansı Kozm'ın başkanı ve eşi Yoon ile birlikte kurulan Ambush adlı bir moda markasına sahip.

Kaynak: LDH Japan, WikiFandom, generasia, Wikipedia
Çeviri: DIADEM BABY

Bu konuyu yazdır

  Minami Umezawa (梅澤美波)
Yazar: livzyliz - 01-20-2020, Saat:10:32 PM - Forum: Grup Üyeleri - Yorum Yok

Minami Umezawa (梅澤 美 波)

[Resim: images?q=tbn%3AANd9GcSawGrmHVDxubI2tJFhI...0usZKeQJRM]

Adı: Minami Umezawa
Takma Adı: Minamin (み な み ん)
Doğum Tarihi: 6 Ocak 1999
Doğum Yeri: Kanagawa, Japonya
Kan Grubu: A
Boyu: 170 cm
Ajansı: N46Div.

Kariyer Bilgileri

Grubu: Nogizaka46
Jenerasyon: 3. Jenerasyon 
Gruba Katıldığı Tarih: Eylül 2016

Hakkında Bilgiler

Nogizaka46’in en uzun üyesi
Voleybolda yetenekli

Kaynak: Stage48

Bu konuyu yazdır