Japan-Fans / Japonya Hakkında Her Şey!

Tam Versiyon: Bakuman / バクマン。/ Türkçe Manga Çevirisi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
BAKUMAN / バクマン。


Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Yazar: Tsugumi Ōba - Çizer: Takeshi Obata
Tür: Shōnen, Romantizm, Okul Hayatı

Mashiro Moritaka çizim konusunda yetenekli bir ortaokul öğrencisidir. Mashiro'nun amcası gibi Mangaka olma hayali vardır fakat bu hayalin gerçekleşmesine hiç ihtimal vermemektir. Bir gün yaptığı müsvedde çizimlerin bulunduğu defteri okulda unutur, defteri geri almak için döndüğünde okulun en iyi öğrencisi Takagi Akito'yu elinde çizimlerinin olduğu defterle sınıfta bulur. Takagi'nin hayali de ünlü bir mangaka olmaktır ve Mashiro'ya bu yolda ortaklık teklif eder; Takagi Akito hikayeleri yazacak, Mashiro Moritaka ise çizimleri yapacaktır teklife göre. Acaba olaylar nasıl gelişecektir?


NOT: Bakuman'ın birinci bölümden altmışbirinci bölüme kadar olan çevirisi başka gruplar tarafından yapılmış. Yayınlama konusunda sözü geçen başka gruplarla bir anlaşmaya varamadığımız için buraya yükleyemiyorum maalesef. Serinin önceki bölümlerini Mangatürk'de okuyabilirsiniz.

[Resim: bakumanvol8.jpg]

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
Başlık linkler gerektiği gibi düzenlenene ve ortaklık projesine diğer sitede de yeterince yer verilene kadar kilitlenmiştir.
Sevgili ailem, bu sefer de buradan merhaba!!

Bölüm 63 eklendi. Bundan sonra her hafta düzenli olarak gelecektir, onu da belirtmek istiyorum. Gelmemesinin nedeni editör arkadaşımızın biraz meşgul olmasıydı, yeni editör bulundu, her şey güzel yani :) Herkese keyifli okumalar :)
Teşekkürler. Malesef Linkler sizlere ömür.