Japan-Fans / Japonya Hakkında Her Şey!

Tam Versiyon: Nobuyuki Tsujii İstanbul Konseri'ne Katıldık! (9 Aralık 2011)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
(12-06-2011, Saat:09:24 PM)ReN yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Görüşemeyecek miyiz yani?

Diğer linke de mesaj atmam gerekecek yalnız verdikleri link Antalya Piyano Festivali sitesinin linki. Acaba İstanbul'daki konseri de onlar mı organize ediyorlar? Ben yine de bir mesaj atayım.
Walla yarın anca alabilcem bileti inşallah bulursam o sıradan.. ama sanatçıyla kısa bir görüşme fena olmazdı :S
Sonunda biletimi aldım..hayırlısıyla inşallah konsere gidiyorum smile
Arkadaşlar ben yarın 16:00-17:00 civarında konser alanında olacağım. İlk defa gidiyorum bu salona o yüzden önce yerini bulmaya çalışacağım. Eğer buluşulacaksa yeri ve saati belirlerseniz gelmeye çalışırım. Ya da siz de konser alanına gelin orada buluşalım diyeceğim.
Toruga -San biz 17:30 - 18:00 gibi taksim meydanda buluşup bir çay içmeyi planlıyoruz..Niyon-chan ve ben konser yerini biliyoruz gelmek istersen buluşma yerine buyur smile
(12-08-2011, Saat:11:58 AM)ReN yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Toruga -San biz 17:30 - 18:00 gibi taksim meydanda buluşup bir çay içmeyi planlıyoruz..Niyon-chan ve ben konser yerini biliyoruz gelmek istersen buluşma yerine buyur smile

Ben de plan yapılmadı diye düşünüyordum. Gelirim tamam o halde.
Ben, ReN ve niyon, Nobuyuki Tsujii'nin İstanbul konserine katıldık. İşte yaşadıklarımız...

Buluşma saatinden önce ben konserin yapılacağı mekana gittim. Bulunması çok kolay ve merkezi bir yerdeydi. Ardından Taksim'e geçtim. Bir süre sonra ReN geldiğini haber verdi ve bir şekilde buluşmayı başardık. smile Ardından Tokyo Restaurant adındaki Japon restoranına gittik. Restoran müdürü ile ReN önceden konuşmuş ve ReN ona forumumuz ile Radio Japan-Fans'dan bahsetmiş. Müdür benim forum kurusucu olduğumu öğrenince dün siteye girdiğini ve çok beğendiğini söyledi. Ardından niyon'u beklemeye başladık. Bu sırada sohbet ettik. niyon'da geldikten sonra bir şeyler ısmarladık ve yemeye başladık. Ben aslında yemeye çalıştım, fakat çubuklarla yemek göründüğü kadar kolay değil bu nedenle zorlandım. smile niyon arkadaşı gelince orada biraz daha kaldı, biz ise ReN'le beraber konser alanına doğru yola çıktık.

Konser alanına geldiğimizde doluluk oranının çok fazla olduğunu gördük. Arkalarda boşluklar vardı ama genel olarak salon doluydu. Seyircilerin arasındaki Japonların fazlalığı çok dikkatimizi çekti. Konser başladı ve herkes susarak Nobuyuki-san'ın sihirli parmaklarından çıkan melodileri dinlemeye başladı. Nobuyuki-san 2 saat kadar sahnede kaldı. Onu alkışlamaktan ellerimiz acımaya başlamıştı. O kadar çok alkış aldı ki çok kez gelip yeniden selam verdi. Ayakta alkışlayan seyirciler vardı salonda. Kendi bestelerine de konserde yer verdi.

Konser bitiminde işin en eğlenceli kısmı başladı belki de. Bir çok Japon vardı etrafımızda ve bizler onlarla fotoğraflar çektirdik. Küçük çocukların fotoğraflarını çektik. Hepsi çok kibarlardı ve bizlerle çok ilgilendiler. Araya Güney Koreli 2 bayan da kaynadı, onlarla da çekildik fotoğraf. smile

Büyük sürprizlerden birisi Japon milli bayan voleybol takımında da oynayan ve şimdi Beşiktaş kadrosunda yer alan Maiko Kano'nun da orada olmasıydı. niyon onu fark ettikten sonra o mu değil mi diye başta emin olamadık. Ama kız gidiyordu ve ona gidip önce voleybolcu olup olmadığını sonra da Kano olup olmadığını sordum. Aldığım cevap olumluydu, Kano'nun tam kendisiydi. Tabii ki onunla da tanıştık el sıkıştık ve topluca bir fotoğraf çekildik. Söylemeden edemeyeceğim, hakikaten çok tatlıydı.

Herkes konser alanını terk etmiş ve sadece biz kalmıştık. Nobuyuki-san'ın çıkmasını bekliyorduk. Görevliye sordum ya ön kapıdan ya da yan kapıdan çıkacağını söyledi. Ümitli bir şekilde bekliyorduk, önümüzde duran araba da bize ümit veriyordu. Bayağı bir süre sonra Nobuyuki-san belirdi ve görevlinin de yardımıyla kendisi ile fotoğraf çektirebildik. Ona "Arigatou Gozaimashita" dediğimizde bize "Teşekkürler" diyerek yanıt verdi. Müthiş bir insan kendisi, yine üstüne basarak söylüyorum. Bizi kırmadı ve onunla beraber fotoğraf çekilmemize izin verdi.

Ardından Taksim'e yeniden çıktık ve orada niyon'la, Mecidiyeköy'de de ReN'le ayrıldık. Eve dönerken ben çok mutluydum, sanırım hepimiz öyleydik. İstediklerimizi yapabilmiştik, evet belki bir röportaj vs. olmamıştı ama o anki heyecanla bunu yapamadık, hem de onları fazla meşgul edemezdik. İstediğimizin fazlasını almıştık kesinlikle.

Bu muhteşem konser için Nobuyuki-san'a ve onu bizlere ulaştıran tüm yetkililere sonsuz teşekkür ediyorum. Bu konser sayesinde tanıdığım, çok tatlı iki Japon sever ReN ve niyon'la tanıştığım için de çok memnunum. Japonya'yı bu kadar seven insanlar görmek, yalnız olmadığımı anlamak beni en çok mutlu eden şeydi aslında. Size de teşekkürler bu konsere katıldığınız için. smile

Ve siz Japan-Fans üyeleri bu yazıyı okuduğunuz için size de teşekkürler. ReN ve niyon'un da anlatacak şeyleri, söyleyecek sözleri vardır muhtemelen. Ben sözü onlara bırakıyorum artık. smile

Fotoğraf ve videoları kısa zamanda ekleyeceğiz. smile
Ne güzel anlatmışsın Toruga... Ben de orada olabilmek isterdim gerçekten. Kaçırdık vallahi... Sad
Kıskandım valla smile Okurken gözümde canlandırdım Big Grin Teşekkürler smile
Gerçekten iyi vakit geçirmişsiniz. Japonlarla da iyi iletişim kurmuşsunuz.
Benim çekiklerle normal hayatta iletişim kuramama gibi bir sorunum var da. Tongue
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9