Japan-Fans / Japonya Hakkında Her Şey!

Tam Versiyon: Leola (レオラ)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Leola (レオラ)

[Resim: 9G1Oro.jpg]

Sahne Adı: Leola (レオラ)
Doğum Günü: 14 Mart
Kan Grubu: A
Burcu: Balık

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Leola (レオラ), LDH Ajansı ve Sony Music Associated Records bağlı Japon pop-rock şarkıcısıdır. Çıkışını 2016'da "Rainbow" single'ı ile yaptı. Adı Hawaii dilinden gelmektedir. "leo" 'ses' demektir, "la" da 'güneş'.

-Diskografi-

Albümler:

[2017.07.12] Hello! My name is Leola.
[2019.08.07] Things change but not all

Canlı Albümler:

[2016.12.06] PREMIUM STUDIO SESSION on 23/11/2016 (Dijital)

Mini-Albümler:

[2018.08.01] LOVE, LIFE & LAUGHTER

Single'lar:

[2016.04.20] Rainbow
[2016.08.24] Let it fly
[2016.11.23] I & I
[2017.06.28] Koiseyo Watashi / Mr.Right (コイセヨワタシ。)
[2018.02.07] Puzzle

Dijital Single'lar:

[2016.10.20] I & I (Anime Size)
[2016.12.09] Let it fly ~X'mas version~ / I & I
[2018.06.18] Sunshine & Happiness
[2018.09.21] Kissing
[2018.12.04] Kimi ga Suki de... (キミが好きで、、、)
[2019.01.23] LINE LIVE WINTER SESSION
[2019.04.12] STAY BEAUTIFUL
[2019.05.31] After the Rain feat. FUKI
[2019.06.28] Alright!
[2019.10.23] Umikaze (海風)

Derlemeler / Diğer:

[2019.03.15] KSUKE - Weekend Paradise feat. Leola
[2019.06.14] SPICY CHOCOLATE - Saigo no Piece feat. Che'Nelle & Beverly

Kaynak: generasia, JPopAsia
Çeviri: ~Haruna~
SONY WALKMAN x h.ear in Wireless - Web CM

Yeni coronavirusün etkisi nedeniyle Leola'nın, 15 Mart'ta yapılması planlanan Japonya 3.Futbol Ligi'nde FC Imabari Ev sahipliğindeki maçta sergileyeceği performans iptal edildi!
KAYNAK: LDH JAPAN
Leola'nın JAY'ED ile işbirliği yaptığı Futari şarkısı için şarkı sözleri videosu yayınlandı

Leola - Futari feat. JAY'ED